RH38 Yapan varmi kizlar iade istemis bende red ettim cunku yazdiklarinin asli yok. Eger kabul edilirse kac tl kargo ödüyorum ve bu ödemeyi kapidami yapiyorum
Beyzan RH38 kesin iade olacak diye bir şey yok dolaptakiler inceleyecek şikayeti siz şu an red verdiniz teknik ekip bakacak dedikleri doğru mu diye sizin ilana koydunuz fotoğraf ve alanın eline ulaşana bakacaklar. ürün tam olarak ne bilmiyorum ama belki de sadece bedeni olmadığı için ya da beğenmediği için iade etmek istiyor ve farklı bahaneler söylüyor
Gigy RH38 ben çok satıyorum canım ama profil kısmımda iade yok ürünleri detaylı sorun yazıyorum ,o yüzden de isteyemiyor kimse ,paranız yattiysa iade etmeyebilirsiniz diye biliyorum
mavibahar RH38 dikkat edin. Benim bi arkadaşım iadeyi onayladı ama sattığı ürün yerine elma göndermişler. Bende kesinlikle iade almıyorum çünkü zaten herşeyini bütün doğrularıyla açıklamaya yazıyorum. 🤷🏻♀️
Beyzan 34aysenur eğer satıcı kaynaklı bir hata varsa o zaman iade oluyor ama beden olmaması durumunda filan iade olmuyor mesela bu arkadaşı tenzih ederek söylüyorum bir çanta satıldı sağlam dendi ama size gelen çantanın iş astarı sökük iade edebilirsiniz
RH38 Gigy para yatmadi henuz hatasiz az kullanilmis bir cantaydi defosu yoktu eminim ama defolu demis iade talebi istemis.
Gigy RH38 parayı onaylamasa da ürün ona gittiyse eğer dolap 3 gün sonra paranızı yatırıyor merak etmeyin ,mağdur olmuyorsunuz,dolap arada o görevi görüyor zaten
RH38 Gigy öylede cnm olmayan seyleri yazmis resim cekip atmis beni haksiz duruma dusurmus o cektigi yerler öyle degildi Bende itiraz ettim ama internetde baktim hep alici hakli bulunmus