Nlfrylmz Merhaba, bebek odası yapmayacak olan anneler dolap şifonyer olayını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
ssnnmmm Nlfrylmz 2kapaklı bir gardrop aldım altta 2çekmecesi var tek taraf askı odayı 2yaşından sonra yapacağım o yüzden yeterli benim için şifonyer almadım
Melodyy Nlfrylmz merhaba benimde çocuk odası var ama suanlik yapmayacağım zaten belli bi yasa kadar beşikte benim odamda uyuyacak 3 kapaklı dolap alacağım 2 çekmeceli 1 tarafi raf şeklinde kat kat diğer tarafı askılık belli bi yaşına gelince odasını kendi isteğine göre yapmak istiyoruz ondan dolayı oda yapmadık ☺☺
Nlfrylmz ssnnmmm bende öyle düşünüyorum ama ilk bebişim olunca heyecanıma da yenik düşüyorum bazen :) umarım mantıklı karar verebilirim
ssnnmmm Nlfrylmz odam var ama biraz büyünce yeni odasını kendisi seçsin istiyorum o zamana kadar hem yeni modeller çıkar kullanmaya başlayana kadar eskimesin 😂
Kosemen54 Bende sadece şifonyer aldim oda yetti zaten kalan eşyalarınıda dolapta bos ver ayırdım oraya koyicam bende 2 yasindan sonra oda yapmayi düşünüyorum çünkü simdi yapsam cocuk zaten yatamicak cocuk yatana kadarda yeni modeller cikar 😊
Nlfrylmz Melodyy Bende bu tarz kullanışlı bir dolap bakıyorum sizin baktığınız bir marka veya görsel var mı acaba paylaşabilir misiniz varsa fikir olsun
Melodyy Nlfrylmz google 3 kapaklı dolap yazınca görsellerden bakabilirsiniz eşimin amcası dolap vs satıyor ordan alacağız alacağım model var orada https://www.tarzmobilya.com/okto-3-kapakli-dolap buna benzer kendi dolaplarima uygun renkte alacağım hem büyüdüğü zaman da kullanmış olur diye düşündüm fiyati 500 tlydi galiba
hm35 eşyalarını koymak için çilekten 2 kapaklı dolap ve şifonyer aldım yeterli olur uzun süre diye düşünüyorum. büyük karyola almadım anne yanında yatar bir süre zaten. sonra zamanla ne ihtiyaç olursa alırım