Biresinti 14 haftalık gebeyim çok hafif bi göbeğim var ve bel ağrısı dişında hiç bir belirtim yok. Bebeğimin hareketlerini ne zaman hisedebilirim, sizler kacinci haftada hisettiniz? Bide 14. Haftanın sonunda kontrole gidicem cinsiyeti öğrenebilirmiyim?
MerveBostann Biresinti canim ben de 13+4 haftalik gebeyim suan cok erkenmis hissetmemiz için. Ben de cinsiyet icin gidecegim bence gosterirse ogrenebiliriz 😍 ikili testimde tahminde bulunmuştu doktor. Insallah ogrenirsiniz sizde
058elf Biresinti 16. Haftamda hissetmeye başlamıştım pıt pıt diye 18 de dışarıdan görebiliyodum hareketlerini seğirme gibiydi 🥰 bebeğe bağlı canım benim kızım 20. Haftaya kadar göstermedi kendini 😌
Tevhide001 Biresinti Ben 33+3 haftalık hamileyim ve 22. Haftamda ilk hareketlerini hissetmeye başladım. Çünkü rahim kasları çok güçlü kaslar bu haftadan önce hissetmeniz biraz zor heleki ilk gebelikse. Dünyanın en güzel duygusu. Şuan size yazarken bile tekme atıyor benim minnak oğlum 🤭
Gizem_ar Biresinti genelde 18. Haftalrda başlıyor ilk gebelikte hissetmek ben 18 de hissettm. cinsiyeti zannetmiyorum 16 dan önce söyleselerde net değil diye coğu söylememeyi tercih ediyor
MerveBostann Biresinti senin kararin tabi. Ben yaptirmak istedim şimdiden öğrenmek istedim doğumda öğrenmek yerine şimdiden bilmek beni daha iyi hissettirirdi. Insallah saglikla kavusuruz evlatlarimiza 😊🧚🏻♀️
biranneden1 Biresinti ikili test yaptırmanın hiçbir zararı yok ki . Neden yaptırmadın . Doktor gibi konuşuyorsun mübarek 😀
058elf Biresinti çok güzel bi duygu içinde mucize taşıyosun tekmeleriyle burdayım diyo, bazen konuşunca sana tepkiler veriyo haftaları ilerledikçe daha belirginleşiyo🤗 sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲🏻 🌸
Zeynep2738 16.haftadan sonra zayıf anne adaylarında daha kolay hissediliyor biraz kilolu olanlarda 18 e kadar varıyor. Ben 16da başladım hissetmeye daha da büyüdükçe arttı kıpramaları. Şuan 26.haftadayız
Biresinti Zeynep2738 cok sukurr zayıfım ve insaallah 2 3 haftaya his ederim ve şuana kadar hiç kilo almadim biraz gobegim belirdi sadece💕💕
Gulhan16 Biresinti Bende 13 haftalığım hissetmeniz çok yakındır 3 4 hafta icinde hissedersiniz ben cinsiyeti öğrendim 12. Haftada 🥰
Gulhan16 Biresinti Aynen çok heyecanlı gercekten, bir kızım vardı 3 buçuk yaşında şimdi oğlum olcak İnşallah 🤲🥰
Derinsmom Biresinti 16.haftadan sonra yavaş yavaş başlamıştı iyice net hissetmeye 24ten sonra başladım