Zezezemom Dün gece 2 tane aldım uyumadan önce prilam aldım yarım saat sonra kustum.. ondan sonra tekrar 2 tane aldım ve uyudum içime bi kurt düştü bebeğe bi şey olur mu ilk defa böyle bi şey yaptım..😥
Zeynep-aa Zezezemom hayır olmaz canım ben 37deyim hala kullanıyorum gece yatmadan korkma senın bulantın oldugu ıcın oyle oldu
Dolunayyy Zezezemom bisey olmaz Allahin izniyle. O ilacı günde 4tane alma hakkın var yalnız bidaha ust uste 4tane alma. 2tane gece uyumadan önce al mide bulantin geçmezse sabah 1 ve ogle sonu 1alma hakkin var 😇 insallah gecer rahatlatır da gece 2taneyle o süreci atlatırsın 😘
umaydurununannesi Zezezemom gecenlerde ben ıctım ıkı tane aradan 5.6 saar gectı kustum hala butun duruyodu bence skıntı olmaz hemen erımıyo
Zezezemom Dolunayyy Yok zaten bi daha almam tövbe🙈kusmasam tekrar almazdım inşallah bi şey olmaz teşekkür ederim
Zezezemom umaydurununannesi Bende erimemiştir diye düşündüğüm için tekrar aldım ama bu defa da kendimi kötü hissettim acaba bi şey olır mu diye çok teşekkür ederim 🥰
Yasminyenice Bu ilaç bi bana mı. Etki etmiyor kuşlar? Gece iki tane içiyorum akşama doğru yine başlıyor bulantı
Melikeadiguzell Yasminyenice Sanırım etkisi geçiyor bende de akşama doğru başlıyor bulantı gece yatmadan 1 tane alıyorum ama.Kaç haftalık hamilesin canım ?
[silindi] Zezezemom canım ben de senin gibi çift içince kusuyodum tek içince yetiyordu belkide fazla geliyordur sende tek içmeyi dene
Yasminyenice Melikeadiguzell 8+3 haftalığım. Mesele dün gece 2 tane içtim şu ana kadar çok iyiydim şu an yeniden başladı şiddetli bi şekilde
Canasu Doktorum 4 taneye kadar alabilirsin demişti. Bebeğe hiçbir zararı yokmuş. Fayda etmiyorsa doktorunuza danışıp farklı bir ilaca geçmenizi öneririm.
Zezezemom Canasu aaay inşallah yaa bende zararı yok diye biliyorum ama yine de içime kurt düştü çok sağol Canım içim rahatladı😍🤲🏻
MomMomMom377 26 haftalık olduk hala prilam kullanıyorum. Geceleri 1 tane yetitor artık ama kullanmayınca mide bulantısından ziyade böyle baş dönmesi halsizlik hissediyorum sanki sinir sistemimi düzenliyor gibi böyle hisseden var mı ?
Zezezemom MomMomMom377 baş dönmesi uykuluk sersemlik yapıyor ama uyumadan önce aldığım için problem olmuyordu açıkcası
Melikeadiguzell Yasminyenice Aynen benimde yaklaşık 1 saattir bulanıyo tavsiyem uzun süre aç kalma yani bulantın olduğunda bir parça ekmek at ağzına en azından