Kizlar haftalardır beklediğim gün geldi çattı ☺️☺️☺️ Kanala girmeyen bu oğlanı nasıl doguracam diye kara kara düşünüyordum derken dün gece aniden sıcak bir islaklikla uyandım saat 3 gibiydi sanki idrar kaçırıyor gibi ıslak ılık su birden camasirima doldu.Sonra kalktığımda hiç durmadı aktı durdu hemen banyoya gittim belden aşağısı yıkadık ve hastaneye doğru yola çıktık🥰🥰🥰 Arabada on dakkada bir sancilar girmeye baslamisti derken hastaneye vardık hemen nst ye bagladilar ve doktoruma haber verdiler. Sancılarım düzenli geliyordu 7 dakkaya kadar düştü belden vuran kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı hissediyordum daha sonra odaya aldılar beni ilk defa çatı muayenesi yaptılar 😬 Pelviste darlık olduğunu bebeğin kafasının kanala girmediğini söylediler sezeryana alalım dediler☺️ Saat 08:30 a kadar sancı çektim sütün erken gelmesi için sonra ameliyathanenin yolunu tuttuk derken 08:49 da minnak bal oğlum dünyaya geldi bembeyaz tertemiz pamuk gibiydi 🐣🐣🐣🐣🐣🥰🥰🥰🥰🥰 belden aşağı uyusturuldugum için hemen göğsüme verdiler koklastik🥰🥰🥰🥰 şuan hastane odasından yazıyorum size yanımda mışıl mışıl uyuyor ameliyattan hemen sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı daha da artacak dediler hemen de tuttu gogsumu oğluşum🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺 çok şükür bu süreci sağlıklı bir şekilde atlattık darısı isteyen herkesin başına🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰