benaslindayohum Elif_kaya dolunay belinay selinay simay (yağmur ayten ) bunu bebisime düşünüyorum net değil ama arzu dilara alya buğlem seda enise (arapca kokenli, anlami cana yakin dost arkadas olmali) zeynep gizem irem melike mine beste aybers hazel
Didi6 btlslymn Miray ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Esin25 Benim kızımın adı Elif Ada ikinci kızımada Alya Masal koyucaz inşallah 💖 arya ece lina ebrar elis ela zeynep hüma amine hafsa mina asel duru liya gbi isimler geldi aklıma 😁 kızda seçenek çok olunca seçmeside zor oluyor
zerrinayyildiz Elif_kaya kızım olursa ismini Defne koycam oğlum olursa Poyraz ama bebişim kendini göstermediği için tam cinsiyeti belli değil
Mryft12 İlk kızımin adı Miray❤️ Şimdiki kızıma bizde isim arıyoruz. Simay, gökçe,Melis isimleri arasında kararsızsiz.
Ebreva Elif_kaya kızımın adı Eva şuan 14+3 üz cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa ben Ada istiyorum eşim Arya istiyor bakalım kısmet 😃
mevrouwSecici Senayyalcin lavin ismi kulağa hoş geliyor fakat manası çığ demek 🙄 konulur mu bilemedim
kbrMEVA Elif_kaya canım.ilk.kizima MEVA NUR ADİNİ KATTİM SİMDİ İKİNCİ KİZİM OLACAK ALLAHİN İZNİYLE ECRİN KATTİK AKLİNDA BULUNSUN ANLAMLARİDA COK GUZEL.WRASTİRA BİLİRSİN CUNKU İSİM KİSİNİN KAREKTERİNİ VE KİSİLİHİNİ COK ETKİLİYOR MUS
enisenalbant Elif_kaya Elisa: cennet kapısında bekleyen melek demek. Eliz; emir veren prenses demek eğer kızım olsaydı ikisinden birini koyacaktım ☺️