Aslina Mom8 iyi bari çok geçmiş olsun. Şu hastalık bi bitsede eski hayatımıza dönebilsek. İğneleri de kolay bulabiliriz hem 😀
Mom8 Aslina evet kesinlikle ya herkese başka dert getirdi hastalık inşallah hemen biter gider başımızdan🤲
Mysonandme Aslina Gökalp beyle aynı muayene ücreti. 2020 için 250 TL ye gidiyordum. Ocak Ta fiyatlar değişiyor ya. Ne oldu bilmiyorum. Ben pıhtılaşma problemimden ziyade yaşım ileri. Riske atmamak için önlem olarak başladı Dr. Tetkik yapılmadı.
Aslina Mysonandme anladım benim pıhtılaşma sorunu varmış bir bebek kaybettim bu yüzden. Doktor arayışındayım
Meryem12 Mom8 1 senedir kullanıyorum ve olmasa bile başka eczanelerden getirttiler hiç öyle sorun yaşamadım
Mom8 Meryem12 yani eğer varsa topluyorlar ama bir ara kaç.eczane arandıysa yine bulunumadı mesela depolarda da yoktu mecbur değiller yani bu konuda onu demek istedim
zhrkhy Sağlık bakanlığının ilacım nerede diye bi uygulaması var hangi eczanede ne kadar var ordan görülebiliyor bende bi ara zorlanmıştım bulmakta o şekilde bakıyordum☺️