busbusbus10 Kızlar 1 ay önce ciğer geliştirici vuruldum erken doğum riskinden dün yine erken doğum riskinden hastanede yattım 1 gün ve yine ciğer geliştirici vurdular 2 sefer vurulmuş oldu bi sorun olur mu ya
Bsmlh busbusbus10 ciger geliştirici 15 gün faydalı zamanı dolduğu zaman yenıden yapmak zorundalar birşey olmaz hiç olmamak emin ol daha kötü bana zaman bulup vuramadılar bile
Gizoos busbusbus10 canım hiç zararı yok merak etme ben 25 haftalığım bende yaptırdım bu hafta. Doğduğunda bebeklere ağız yoluyla bile veriyorlarmış o ilacı hiç zararı yok muş
Abdullahm1 Bsmlh sizin erken Doğum mu oldu nasıl yetiştiremediler? Neler yaşadınız bende ciğer geliştirici iğne oldum fakat şekerimi fırlattı
busbusbus10 Ayse-38 35 haftalık oldum rahim uzunluğum kısalmış canım bide çoçuk aşağı baskı yapıyor kanala girmeye çalışıyor
Bsmlh busbusbus10 Allah’ın iNi ile güzel haftalarda kafanı hiç bulandırma ben erken doğum yaptım sizin pasmatüre olur doğsa bile inşallah zamanını bekler ama iğneden korkmayın
Ayse-38 busbusbus10 anladm canm haftanda iymis aslnda inşaallah dahada beklerde minigin tam zamnnda dogar hayrlisi olsun iyi olur inş