Gurbetkusuu06 Nil-123 folik asit değil ama demir kan ilacları kabızlık yapıyor. Ben bu yüzden demir kan ilacını bırakmıştım onun yerine aç karnına bir yemek kaşığı pekmez yerdim
Seyma2861 Nil-123 bende Demir ilacı kullanıyorum resmen çatlıyorum değerlerim oldukça düşük olduğu için bırakma şansım yok. Aşırı gaZ,kabızlık yapıyor
Nil-123 Gurbetkusuu06 ömrümde kabızlık nedir görmedim gebelikte bu hapa başladım ve yaşıyorum . Çok sıkıntılı bir durum 🥺 şu an 9+3 deyim ne zamana kadar kullanılıyor acaba bu Demir ilacı?
Ayse3007 Nil-123 canım doktoruna bi sor bana gün aşırı kullan yoksa kabız olursun demişti bende gün aşırı kullandım bi problem olmadı
Sevdae Demetslt bende moltofer fol diye ilaç kullanıyorum 16 haftalık hamileyim dışkı rengi siyah korkulacak bişey değilmiş demi canım
Teacher-mom Seyma2861 bide kabızlıkta fazla ıkınmamanızı tavsiye ederim çok zorlamayın kendinizi düşük tehlikesi yaratıyor
Rmengi Kabızlık zaten hamileliğin genelinde var sindirim yavasladığı icin, demir ilacı ile ilgili değil bence.. Benim sadece rengini siyah yaptı. Probiyotik kullarak çözdüm. Doktoruma danıştım içebilir miyim diye, probiyotigi her zaman içebilirsin dedi
LETHE Her demir ilaci yapmıyor kronik kabizligim vardi ama bende demir ilaci bisey yapmadı vir dahakine oroferon yazmasini isteyebilirsiniz.1
Teacher-mom Demir ilacını bağırsakta emilimin fazla olması için hep taze sıkılmış portakal suyu ile alıyorum ilacı ve gün kurusu yiyorum sabahları kabızlık gibi sorun yaşamadım Demir ilacı benim için önemli çünkü depolarım çok dolu değil kabızlık yapsaydıda alacaktım yine
Burcuckmk Nil-123 demir kan ilacı kesinlikle yapıyor vegaferon kullaniyordum hayatımda ilk kez kabiz oldum sonra doktorum para ile alinan bi ilac verdi rahatım simdi normale döndüm
archmom Nil-123 demir ilacı yapıyor canım maalesef . Ferro sanol kullanıyorum en az onun yaptıgı söyleniyor ama bende o bile kabızlık yaptı . Kendimce alıyorum bende önlemlerini . Yapacak birsey yok maalesef 🙄