YsmnKbkc Merhaba hanımlar ben çamlıca erdeme gidiyorum kontrollere fakat bu hastane konusunda bir kaç olumsuz şey duydum sizin görüşleriniz neler? Burada doğum yapıp memnun olanlar var mı?
GizemTayfun YsmnKbkc Hastaneden önce doktorunun iyi olması lazım doktoruna güven bildiğim kadarıyla Ayşe Katrancı var erdem hastanesinin en iyi kadın Doğum uzmanı diyorlar
SevDin YsmnKbkc ben o hastaneye gitmiyorum ama kimse sorsam hiç kimse memnun değil bu kadar olumsuz yorum varken asla gitmezdim harhalde bir kişide çok memnun kaldım demiyor
Birgulbasegmez2 YsmnKbkc canım ben ilk doğumumu orda yaptım gayet memnun kaldım benden sonra ablamı ve arkadaşlarım da orda yaptılar çok şükür bir sorun yaşamadık şimdi 2.ye hamileyim tekrar gidiyorum gayet memnunum😊Ayrıca her hastane için Geçerli herkes memnun olamaz illa ki birşeyler yaşayanlar var ama biz hiç bir sorun yaşamadık zaten hastaneden ziyade doktor çok önemli
Zee88 YsmnKbkc 7 yıl önce bir akrabamız orda doğum yaptı ve sezeryan sonrası üşümüş olduğu için hemşire ayakların sıcak su torbası koymuş..narkozun etkisinden yandığını hissetmediği için ayak tabanları kömüre dönmüştü resmen..hastane ile davalıklar halaa..doğum yapacaksanız etrafınzda sizinle kalacakları muhakkak uyarın..doğum konusunda dr iyi ise güveniyorsanz skntı yok ama doğum sonrası bakımda çok önemli belki düzelmiştir vs yinede uyanık olun aman
YsmnKbkc GizemTayfun evet bende ona gidiyorum memnunum baya şuan ama doğumda hemşireler ebelerde önemli oldugu söyleniyor o yüzden tedirginlik var 😊
YsmnKbkc Birgulbasegmez2 Bende öyle düşünüyorum her hastanede başımıza gelebilecek şeyler rabbim hayırlısını nasip etsin teşekkür ederim görüşleriniz için ☺
Cdm Benimde doğumuma bir ay kaldı asuman sevük e gidiyorum doktorumdan memnunum ama bende doğumda nasıl diye merak ediyorum hatta başka bi yerdemi doğum yapsam kafam çok karısık 😞
eCeCik Bende şülran hn a gidiyorum ve bugüne kadar o doktora gidip 1 kişiden olumsuz yorum okumadım. Yrada herkes çok memnun çok şükür benim gibi. Hastanedeki ebeler falanda çok önemli tabikide ama bakacağız artık doktorumdan çok memnunum çünkü.
Emineslh YsmnKbkc bende memnunum adalet hanıma gidiyorum bebeğim dönmedi ne zaman döner dedigimde bile son haftaya kadar bekliycez istedigimiz hep normal doğum dedi ve hep rahatlattı beni üstelik özel hastane testleri pahalı diye hicbir zaman orda yaptırmadı hep aile hekimi ve devlette yaptır dedi kötü düşünceli para amaclı beni düşünse böyle davranmazlar
Umudumm Merhaba kızlar ben 37 haftalığım ve bugün çalışamaz raporu için Çamlıca Erdem e Asuman Sevük denen doktora gittim. muayeneye başlar başlamaz çocuğun hareket ediyo mu dedi korkarak sonra çocuğun suyu çok az çocuk sıkışmış acilen sezeryan böyle olursa dedi, gelişme geriliği var dedi 2600 müş göbek çevresi gelişmemiş dedi ve hemen nst ye aldı apar topar nst de hiç hareket gözükmemiş perinatolojiye gitmen lazım detaylı bakmaları lazım dedi bende noluyo dedim böyle gelişme geriliğinde ne olcak ne sıkıntısı var dedim çocuğun kalbi her an durabilir dedi acele etmen lazım hiç bi şey yeme sezeryana sokabiliriz dedi. O lafı duydum ben yıkıldım tabi apar topar nereye gidiceğimi bilemedim hemen Acıbadem e gittim orda hemen perinatoloji bölümünde muayene oldum ve doktor suyunun normal olduğunu herşeyin normal olduğunu sezeryanlık bir durumum olmadığını söyledi. Çocuğun biraz göbek bölgesi geride ama sıkıntı yapıcak durum yok dedi için rahat olsun dedi kalp atışı ve çocuğun hareketleri de gayet iyi korkulacak bi şey yok dedi. Allah’a çok şükür ki önemli bi sıkıntı yokmuş yavrumda, bana çok kötü bir gün yaşattı o kadın, umarım başka kimse bunları yaşamaz gerçekten neler çektiğimi anlatamam. O yüzden tedbirli olun. Erdem hastanesiyle ilgili bu güne kadar gittim hiç sıkıntı yaşamadım ama bu saatten sonra kapısından girmem. O doktora da gidenler varsa dikkatli olsun hatta imkanı varsa başka doktora gitsin bence çünkü aklı dengesi yerinde olduğunu düşünmüyorum. Zaten gerekli yerlere başvurup hemen şikayetlerimi bildirdim. Umarım kimse böyle bi şey yaşamaz. Sıkıntı olsa bile bi doktor hamile bi kadına direk kalbi durabilir diyemez dememeli, o an bana her şey olabilirdi ama bunu düşünmeyerek demediği kalmadı. Allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın.
aysgl24 Umudumm ruh hastası herhalde dr tövbe tövbe yani böylelerini görevden ihraç edicekler aslında
zhloyn Ben adalet hanım a gidiyorum çokta memnunum ayşe hanım a gidiyordum dr değişikliği yaptım çünkü ayşe hanım ın ilk tercihi sezeryan
Emineslh zhloyn kesinlikle katılıyorum Adalet hanım çünkü normal doğum destekleyen doktor ve her gitmemde çok güzel anlatıyor benim soru sormama gerek kalmadan kendi anlatıyor öğütler veriyor ve çok eski bir doktor
Sevimrabia Emineslh merhaba bende o doktora gidicem de şuan 7. Ayımdayımmm bazıları doktorlar son aylarındaa hasta kabul etmıyolar dıyolarr bnde tedırgınım açıkcası
Emineslh Sevimrabia o kadar bilmiyorum 33 haftalık oldum baştan beri ona gidiyorum çok tatlı biri bence kabul eder çünkü o hastanenin eski doktoruymuş sonra evlenmiş başka hastaneye gitmiş bu geçen tekrar geri gelmis o yüzden abartılı hastası henüz yok benden tavsiye kalabalık olan doktordan uzak dur ben çalmakta yasemin hanıma gitti 3 defa doğuma gitti 4 saat onu bekledim eşim sinirden öldü ama adalet hanımı en fazla 15dk bekliyorum ve baya ilgileniyor 😄 resmen reklam yapar gibi oldum ama cidden ben memnunum