Meriyus Uzun süredir bacaklarm gece agrırdı ama bu hafta sağ bacağım kalçaya kadar agrıyor gece uyandırıyor beni yanarcasına ağrı ama şişme vs gbi br durum yok bacak agrısı yaşayan varmı acaba
Zeynep-aa Meriyus o haftalarda bendede oldu o ay ne zor kalsıyum ve magnezyum takvıyesı verdı doktorum hemen hala gece sızlıyo diz kapaklarım ama eskisi gibi değil sadece gun ıcınde cok ayakta kalırsam öyle oluyorum yine
Meriyus Meriwa evet maden suyu icim ben teşekkr ederim. Benm belim inceydi hamilelkten önce yani vcut yapıma göre belim baya ince acaba dedm taşımakta zorlandgı icin ayağama mı vuruyor🤷♀️
Meriyus Zeynep-aa aslında ben ayaktada değilm cok hani ona bağlayamıyorum ama oladablr soncta 2 can taşıyoruz ekstra zorlanıyor vcud doktorma danşm bende ilaç verir belki farklı
Meriwa Meriyus benim de bacağıma vrmuştı 30 lardan sonra normal bi süreç bol bol herket et yürüyüş ya doktorum bana ilaçdan önce yürüceksin diyodu
Zeynep-aa Meriyus cok durmasak bile bele omuriliğe baskı yapıyo agrıtır bide depolardan alıyo kullanıyosa senı ıyıce etkıler
Meriyus Zeynep-aa evet çok haklısınz en büyük sebep o sanırım allah yardımcımız olsun çok teşekkr ederim☺️