Nurcaankoc Merhaba ben 5+3 günlük hamileyim Afedersiniz ama lavaboya gittiğim de yeşil sumuksu birsey gelmis oluyor hafif nedir acaba hastaneye gitmeme gerek var mi
Ipek3427 Nurcaankoc Akıntın geliyor hamile olan herkeste var idrar yolu enfeksiyonu yani doktora git fitil yada ilaç verir geçirmez ama azaltır bol bol su içmen gerekiyor Allah korusun yüksek derece olursa düşük riski yada bebekte zeka geriliği olabiliyor 😊
Snur94 Nurcaankoc bende yeşil akıntıya Doktorum mantar demişti ama sümüksü değildi yinede sorun bi doktora
Aysetnj Yesil olmasi enfejsiyon anlamina geliyormus. Dr fitil veriyor geciyor korkma. Dr a gittiginde soyle mutlaka fitil verecektir..
Aysetnj Nurcaankoc korkma bsey olmaz kontrol gununde soyle ama ilerlemesin. Her hamilede oluyor hemen hemen. Bendede olmuştu ilk haftalarda.
Esraece Nurcaankoc bana bi ilac vermedi kasinti yanma oyke sikayetin yoktu sirkeli su ile temizledim faydasini gordum ama ara ara yine oluyor doktorum bi sorun olcagini soylemedi kasinti yanma olursa ilac veririm demisti