Kadze Deniz773 iyi pişirilmiş se arada bir yiyorum ilk gebeligimde de yedim enfeksiyon vs olmadı çok şükür ii pistiyse arada Bir tüketmekten bişey olacağını sanmıyorum
060631 Deniz773 İşlenmiş Gıdaların tüketimi hamilelikte önerilmiyor, ben hiç yemedim. Hatta canım aşırı derecede üçgen peynir çekiyor eve de aldık ama baktık ki pastörize sütten yapılmıyormuş, aylardır dolapta duruyor , yiyemedim 😬
2melek_annesii Deniz773 cok sık olmasada yedim ben Bi sorun olmadı ama genelde önerilmiyor siz bilirsiniz yönlendirmek istemem
sue92 Çok çok nadir sucuk yedim. Ama iyice pişirdim, zaten ben fazla pişmiş severdim eskiden de. Salam sosis ağzıma bile sürmedim.
gamzosgamzos Sucuk 2 3 defa tost icinde yedim ama tosta koymadan bayagi pisirdim ama asla salam sosis yemedim
Meriwa Deniz773 çok işlenmiş gıdalar tüketmeyin ve güvenilirliğinden emin olun güzel pişersede arada yiyebilirisniz
NefesDeniz Deniz773 Güvendiğiniz bildiğiniz bir yerden alıyorsanız iyice kızartıp yiyebilirsiniz arada bir..ben öyle yapıyorum kasap arkadaşlarımız ve özellikle sucuğu nerdeyse benim için yapıyorlar sağolsunlar ona rağmen ayda bir ancak yiyorum ve çok kızartarak. Sosis bazen aşırı canım çekiyor sosiside kendileri yapıyorlar iyice kızartıp hafif salçalı sosis yapıyoruz ben genelde salçasına ekmek banıyorum😀😬😋
badehandeyldz Deniz773 dünden beri sucuk yiyorum hem kahvaltıda hem pizza yaptım her hafta sonu yerim kasap sucugu. Ama sosis salam yemiyorum
Gizem_ar Sucuk bildiğim temiz tanıdık yerden almıştık bi kaç defa iyi pişirip yedim 8.aydayım ama sosis salam hiç yemedim
Haticeyuce31 Deniz773 arada tostta veya yumurtada sucuk yerim canm oğlumda daha çok yerdim çok canm isterdi ama dozunda hersey yenebilir zaten bunda sosis salam hic canim istemiyor hele görünce midem bulanıyor bi tek sucuk yiyorum arada
Gizmolata Deniz773 ben tam bir sucuk düşkünüyümdür yani bi oturuşta bir kangal yerim 🤓 gebelikte yemiyorum yemezsem ölmem sonuçta, abim ve eşi kadın doğum uzmanı sürekli sorarlar yemiyosun demi diye😂bi doğurayım hayırlısıyla acısını çıkartcam😂
Esraensar Deniz773 hiç kasmıyorum hersey yiyorum doktorum da çok rahat hep yasaklı gıda diye bişey yok diyor abartmadan tadına bakılabilir nefis bu sonuçta 😂😍
Tubafysal Deniz773 doktorum yasak dedi bu tarz yiyecekler için ben de öğrenmeden önce çok iyi pişmiş sucuk yemiştim ama Bi daha yemedim