2 kedi annesi ve 38 haftalık hamileyim, biri 1 diğeri 1,5 yaşında dişi ve erkek 🙊 ikisi de bana resmen aşıklar fakat çok çok uslular canlarını yaksaniz bile dönüp tırnak atmazlar o yüzden kıskançlık konusunda korkum yok, beni kıskanacaklar ama uzak duracaklar bebeğe alışana kadar. Benimle yatıyorlar yatakta eşimle aramıza girip yatıyorlar hatta biri sağıma biri soluma 🙊 onlar benim aşklarım. Evlatlarım. Kayınvalidem çok karşı çıkıyor bebek gelecek tüyleri zararlı onların diye göndermek için elinden gelen herşeyi yaptı, bilip bilmeden atıp tutan çok insan var bebekle olmaz aynı evin içinde diye, fakat aşılarıni düzenli yaptırıyoruz ve bebeğin alerji olma riskine dair tüylerini kazıttık ikisinin birden. İnsandan zarar gelir hayvandan gelmez. Onlar evimize geldiğinden beri hasta bile olmadık eşimle. Bebekler muhakkak hayvan sevgisiyle büyümeli. Onlara tekme atan, işkence yapan insan kılıklı canlılardan olmaması için bu sevgiyi onlara biz aşılayacagiz. Kızımin gelmesine artık günler belki saatler kaldı. En büyük hayalim kızım büyüdüğünde onunla birlikte çıkıp sokak hayvanlarını beslemek, kızıma bunu aşılamak. Umarım çabuk alisirlar yavrularım birbirlerine 🙊