emnduman hamileliğim 35 +2 vucüdümda tüylerim çoğaldı ve daha koyu renkteler normalmi rahatsız oluyorum görünüşümden
[silindi] emnduman evet normal hormonlar sebebiyle tüylenme ve cilt tonunda eskiye göre koyulaşma oluyor ama bunların birçoğu doğum sonrası hormonların normal haline dönünce geçiyor
Kadze emnduman normal tabiki ben emzirmeyi kesince epilasyona başlamıştım bacak kol alti falan baya azalmıştı şuan sanki hiç yapmamış gibi 😔 ağda ya baslicam mecburen doğumdan sonra artık epilasyona devam ederim çünkü artıyor killanma
alenrenas1 emnduman ay dün bende kulagımın yanında seftali tüyü gibi tüyler gördüm şok oldum daha ben post acacaktım o kadar inceki elimle kopar anlamadım niye olmus
asyahumam Benim de göbeğim bayağı tuylendi üzüldüm görünce ama dokunmuyorum şimdilik inşallah dökülür 🙄 ağda ile biraz alsam çoğalır mi sizce kızlar yoksa hiç dokunmayim mi kararsızım
[silindi] asyahumam çok rahatsız etmediği sürece almamakta fayda var alırsanız tüy köklerini uyarırsınız almayın zaten doğumdan sonra dökülecek
Kevserrrr1 [silindi] kesin dökülecek mi bende göbeğimden çok rahatsız oluyorum. Dökülmeyecek ise ağdayla alıcam valla kocama göbeğimi açmayı utanıyorum….
[silindi] Kevserrrr1 çoğunlukla dökülüyor hormonlar normale dönünce ama kesin diyemem kalanlar oluyor o kadar rahatsız ediciyse alın o zaman