Bircanderin Aloneanqel 38+1 bugun 30 ocak max 1 subat dedi doktor kafasini vuruyor pat pat hele bugun hic durmadan Kafa atti bakalim bekliyoruz heyecan ve korkuyla 🤭🤭🤭
Ebruakcetin Aloneanqel yok bende yalancı kasılma, o olsa bir umut diyeceğim geceleri mışıl mışıl uyuyorum aslında iyi birşey ama insan takıyor kafaya birde 3 buçuğu geçerse sezeryan dönecek çatım uygun olmadığı için o yüzden hemen gelsin istiyorum
Aloneanqel Ebruakcetin İnan ki o gece uykun arasında aniden gelen sancıyı duymak dehşet birşey , benim için öyle 🙁
Ebruakcetin Aloneanqel öyledir tabi ben rahat geçiriyorum çok şükür ama sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor
OZgulkaya Bizde 37+2 olduk artık sancılarımız basladı 25ocak veya en geç 5 şubatta doğacak oğlum inş 🙏🏻😇 hepsi sağlıkla gelsin inş
Smylcn_ Aloneanqel Normale cesaretim hiç yok. Sancı çekip sonradan sezeryana dönmek kabus olur benim için. Bide acıya dayanıklılığım çok çok düşük. Aşırı nazlıyım. Sivrisinek ısırsa günlerdir ısırdığı yere bakarım internetten araştırırım 😊
Snglkya Brcm02 benimde sezeryan olacak korku var ama doğum hikayelerini okudukca korkmaya gerek yok inşallah kolay gecer
Hayriye1410 Ebruakcetin tam olarak beni tarif etmişsiniz ben de aynıyım 37+3 ve hiç belirti yok keyfi yerinde bizim bebişlerin🥰
Ebruakcetin Hayriye1410 aynen ya diyorum eşime baba gibi gel konuş su oglanla gelsin artık 😅 o da diyorki haklı çocuk bu soğuğa bende gelmek istemezdim🤣
haziranin25i Oyagunaydin Amin inşallah tek dileğimiz sağlıklı olmaları 🤲🏼 bende de sanki şeyim düşecekmiş gibi hissediyorum 😂😂
haziranin25i Oyagunaydin acildeki hemşire de öyle dedi yakın dedi. Nst de 2 kere 100 sancı gördü ama ben hissetmiyorum dedim 😂😂
tnc35 Ebruakcetin Sona yaklaştıkça iyice sabırsız olduk galiba,ama 40 ı geçenleri de okudukça kesin benimkide geçecek diyorum 😀