Omeralp20 Aloneanqel bende 39.2 haftadayım ama oğluşumun gelmeye niyeti yok ilk doüum normaldi buda normal gözüküyo bklm bebeleriniz kaç kilo peki 🤩😍
Aloneanqel Omeralp20 yerini sevmiş annesi 🙈😊 biz 35+5 de 2766 kg dık, 36+5 de gideceğiz bakalım kaç olmuş. Senin ki ne kadar canım şuan 😊
Aloneanqel Meleknur0721 ayy bana da 6 şubat dedi en geç. Cidden dediğin gibi günler geçmiyor artık sarılmak istiyorum bebeğime 😍🙏🏻🤗😊
Easliii Bizde 38+4 deyiz sancı falan yok arada ufak kasılmalar var cuma tekrar gidicem sancı çıkarsa alttan muayene edecek doktor hayırlısı artık hem doğurmak istiyorum hemde çok korkuyorum o andan allah yardım etsin sağlıkla alalım kucağımıza 🤲
sherlock_anne Aloneanqel eğer o kadar korkulacak bişey olsaydı ilk doğumdan 10 ay sonra hemen ikinci bebeği düşünmezdim 😁 hiç deneyimlemediğin birşey için şimdiden korkmak çok yorucu değil mi ☺️
ilseng 37+0 olduk aşırı karın ağrısı cekiyorum bu sabahta bel ağrısı ile uyandım. Sağlıkla kucaklayalım hepimiz
123sedaS Aloneanqel oldum kendini kasmazsan bi sıkıntı olmuyor jel sürüyo zaten abartılacak bir acı yok korkma ben kendimi çok korkutmuşum tabi herkesin ağrı eşiği farklı olur 🙃
Aloneanqel 123sedaS ben daha önce çocuk için defalarca alttan muayene oldum , doktor acır kasma kendini demişti ama benim canım hiç acımamıştı 😁😁 umarım yine acımaz
Omeralp20 Aloneanqel bende 38 haftada gittim 3.345 gramdı 1 haftada ne kadar aldı bklm yarın gidicez 😊
Aloneanqel Tkn123 amin inşallah 🙏🏻 Bende kilolu olduğunu düşünüyorum bebeğimin ama doktor normal diyor. Yediğim yarıyor maşallah ben de kilo veriyorum 🙏🏻😂😂😁
Birgul92hso8 35 hatamdayım .36 hafta olmaya 2 GÜN var norma istiyroum ama daha çatı muayanasi olmadım ayın 25 inde gidip çatı muayenesi olucam hayırlısı inşallah 😊
Mirage-zhs Aloneanqel biz 36+3 olduk bugün oğluşumla sezeryan tarihide verildi geri sayım başladı heyecan dorukta sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏😊