EsmaSahin Mom8 😄😄dogumdan sonrasına saklıyor olmasın hareketlerini benimkide sizinki gibiydi simdi 10 saniye oturmaz kucakta,dizilerde göruyorum oturan cocukları ay bunlar nasıl güzel oturuyor bak diye imreniyorum
Mom8 EsmaSahin ay bende heves ediyordum heralde sakin uyumlu bir çocuk olacak diye yandık tersi olursa😅😅
EsmaSahin Mom8 😄😄dogumdan sonrasına saklıyor olmasın hareketlerini benimkide sizinki gibiydi simdi 10 saniye oturmaz kucakta,dizilerde göruyorum oturan cocukları ay bunlar nasıl güzel oturuyor bak diye imreniyorum
Anyelamina Mom8 o zaman benim kızda oyle ınsallah hayirlisindan o güzel yüzlerini Gormeyi kokularini İcimize cekmeyi nasıp eder
Anyelamina Mom8 O zaman benim kızda oyle ınsallah hayirlisindan o güzel yüzlerini Gormeyi kokularini İcimize cekmeyi nasıp eder 🙏🏻
Anyelamina Mom8 O zaman benim kızda oyle ınsallah hayirlisindan o güzel yüzlerini Gormeyi kokularini İcimize cekmeyi nasıp eder 🙏🏻
Anyelamina Mom8 O zaman benim kızda oyle ınsallah hayirlisindan o güzel yüzlerini Gormeyi kokularini İcimize cekmeyi nasıp eder 🙏🏻 Beyzan evet olabilir bende artık buna kanaat getirdim bebeklerle alakalı