Syma-ma Sumeyye544 uykuyla ne derdim var bilmiyorum 🤣 gündüz uyanmak istemiyorum gece de uyuyamıyorum bu sefer 😃
dz-a Sumeyye544 ah şuan enn güzel günleriniz uyuyun derim 😃 Bende şuan minik bir prenses emzirdiğim için uyuyamıyorum yastığa kafamı bırakıp uyumanın hayalini kuruyorum 😃😃
Sumeyye544 Askiletotomsu kıyamam .. hikayeni bilmiyorum ama benimde kaybım var ve bebek istiyorum bakma ben de biraz takıyorum ama elden ne gelir canım..🙁
Sumeyye544 Askiletotomsu onu artık eşin düşünsün ben de benimkine diyorum uyuyalım yok tutturdu uyumıcaz diye yarında gündüz uyumıcakmışız akşam. 7 gibi uyucakmışız🤦🏻♀️ Plan programda hazır anacım 😄😄
Sumeyye544 Seyda2434 valla ben de boşluk buldukça kendimi buraya atıyorum eşimde diyor kaç kişi var bu forumda nasıl bi mecra orası diye diyorum fbı gibi düşün ama konu yanlızca analık gebelik😂
MucizeBirKalp Seyda2434 bende koltuga taşındım hamile yastığımla beraber 🤣 zaten 50kere uyaniyorum zor uyuyorum bide geldi yatakta uyuyup kaldi 😒 okadar derin uyuyoki kovamiyorumda
Sumeyye544 MucizeBirKalp yaa ne güzell bebişinle takılıyosun🥰 tabi kocalarda rahat verse daha güzel olcak ama artık doğunca bebişin siz yayılırsınız yatağa🥰🥰 ay ne güzel ya.. hayali bile bi başkadır duygusala bağlamicaam tamam tamam😢😁😁
Sumeyye544 Syma-ma bu koca yüzünden aynı bende öyleyim herşey tersine döndü napalım birazda böyle takılalım arkadaşım☺️
MucizeBirKalp Sumeyye544 yine bebeğimle tek kalirim ben gidip istedigi yerde uyuyabilir🤣 Hikayeni gördüm canim bende ilk bebeğimi kaybettim 7 ay sonra tekrar hamile kalabildim sanada nasip.olsun insallah. Herseyin bi vakti var naparsan yap o vakit gelmeden olmuyo iste
Sumeyye544 dz-a yaaaa 😍 kayıbım olunca mı bilmem,olsun da dayanabildiğimin fazlası fazlasııını feda ederim diyorum bizlerede nasip olur inşAllah bu baldan tatlı şikayetler🥰
Sumeyye544 Syma-ma benimkide dün sabah 5 ten akşam 7 ye kadar uyudu ne uykusu bu bilmem çok sever uykuyu😂
Sumeyye544 MucizeBirKalp amin aminnn inşAllah isteyen herkese nasip olsunn bu saatlerde dua etmek daha kıymetli der annem herkes uykudayken sen Allahı anıp iste der hepimiz için dua editorum hamile olanlar sağ sağlim bebişlerine kavuşsun hamile kalmak isteyenlerde tezz zamanda hayırlı haberi alsınlarr💞
dz-a Sumeyye544 canım ya inşaAllah sanada nasip olur hiç üzülme gelmek icin en dogru zamani bekliyordur senin icin hayırlisini nasip etsin Rabbim 😍😘
dz-a MucizeBirKalp InsaAllah canım ama bir bakmıssin dogurmussun hic dert etme onları zaman su misali geciyor öyle bir mucizeki o kokusunu aldıktan sonra çektigin o sırt agrilari mide yanmalari aklina bile gelmiyecek emin ol 😍💕