Bebekmayda Rabiacelebi ben beşiği baby&plus anne yanı olarak aldım.Aynı zamanda reflü yatağıda oluyor.Ayrıca titreşimi de kolik bebekler için ideal e bebekten aldık biz hemde uygun 799 TL https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/ebebek-baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-kahverengi_pdp_640335486
fatosd84 Rabiacelebi çokkkk lazım bi yatak şiddetle tavsiye ederim bimden 50 liraya almıştım iyi ki almışım hep onda yatıyor kusma olayı için çok iyi
Tevhide001 Rabiacelebi Ben de bimden aldım 50 liraydı. Çok kullanışlı olduğu söyleniyor bakalım deneyip göreceğiz.
Fatmasurkc Bende bimden aldım henüz kullanmak nasip olmadı reflüsü olmadan almasaydın falan dediler ama normalde ilk başta cocuğun yastıkta yatması sağlıklı değilmiş reflü yatağında yatırmak çok mantıklı bence
Sblsasmaz Bende sevi bebe markasının almıştım göbek bölgesinde isterseniz kiraz çekirdeği de var gaz giderici istemezseniz yatağının kendi parçası. kullananlar çok memnun olduğunu söylüyorlar.
Meriwa Sblsasmaz sevi bebe kullandım cok memnun kaldım doğru seçim cnm o kiraz çekirdeği torbası elin ayağın olıcak inan bana
Meriwa Rabiacelebi bebeğiniz gerçekten ciddi reflü rahatsızlığı olmasa Bile kullanmanız gereken bi gereç emzirdikden sonra gaz cıkarsa da kusma problemi yaşanıyor tıkanmasındansa uykusunda başka odaya bırakırsınız kusar fark edemezsiniz bu sizin eliniz ayağınız herşeyiniz evde mikrodalga varsa kiraz çekirdeği torbası olan ürünleri tercih edin cok iyi geldi
Meriwa Bilgeenur mikrodalgaya 1 dk atıyorsunuz ısısına çıkınca bakın bebeğini yakmasın ayaklarının altına karnına koyarsınız gazı olduğu zaman sıcak gaza iyi geliyor rahatlatıyor cok sıcak olursa da tülbente sarabilrsinz bu ni nevi sıcak su torbası yerine geçen bir ürün