gulin-35 merhaba guzel anneler 11+5 gunlukken kontrolum vardı doktor erkek gıbı ama net degıl dedı cınsıyet ıcın cok erken degılmı
birprensesvebirprensannesi gulin-35 Kesinliklik için erken canım ama doktordan doktora fark ediyor. Eğer tecrübeli bir doktorsa genelde yanilmiyor
gulin-35 birprensesvebirprensannesi tecrubelı oldugunu dusunuyorum ama cok net konusmadı o yuzden tereddutte kaldım bende
gulin-35 esraizmirli sag saglım kucagınıza alın ınsallh benımde oglum var kız ıstıyorum tabı saglıklı olsunda sorun degıl ama ıstemsızce kız ıstıyom erkek dedı bana da emın degılım dedı ama bakalım artık haftaya netlesır
esraizmirli gulin-35 bende kız istiyodum ilk çocuğum olacak kız olsun istiyordum kendimi öyle inandırdım sanırım ama erkekmiş sonradab ne kadar saçma bir düşünce olduğunu anladım çok şükür sağlıklı olsun gerisi önemsiz inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 💜
gulin-35 esraizmirli orası oyle evlat evlattır 17 senedır bekledım ugrastım 17 yıl sonra ne olursa olsun bana cok ıyı gelecek ınsallh ❤️
gulin-35 birprensesvebirprensannesi doktorda oyle dedı cok erken ama erkek gıbı kordonda olabılır dedı bakalım artık nasıp