Elifkeskinn Zzeyneptekin ben zaten yaptırdım yazmışım sizin yorumunuzu anlamadım ben yaptırmayın yazmadım. Yani sizin yaptıklarınızla benim yorumun çok alakası yok yada siz anlamamışsınız yazdıklarımı
Zzeyneptekin Elifkeskinn kusura bakma sana degildi yazdiklarim @Serpilbatmaca diye bir kadina cocugu seker hastasi olarak dogdu diyen belki okurken yanlislikla seni isaretledim kusura bakma canim
Zzeyneptekin Elifkeskinn kusura bakma canim sana degildi yazdiklarim @Serpilbatmaca diye bir kadina cocugu seker hastasi olarak dogdu diyen belki okurken yanlislikla seni isaretledim kusura bakma canim
Gull_94 Ben yaptırmıstım temzdı sonuc cnku asırı tatlı yıyodum ılk hamılelgmde bunsada yptrcam subatta randevum var doktrunuz ne derse once o olmalı ama bence yapılması gereken bısey kı varsa tedbırını alın turkıyede anne ınsıytfme bırakıyolar cogu seyi bu bence onemlı ve herkesn yaptrması gereken bısey bana doktrlarm yaptrmak ıstyomsn dıye sormuyo bıle cnku her hamıleye yapılıyo bu yaptrmama gb luks ypk cnku sonucunda su fazlalgı ırı bebek erken dogm vs vs baska seyler olblır yaptrpta sorun yasayan hemuz duymadm ben
Mervegnlts Gizem1996 Canım bende çok kararsız kaldım ya kimisi diyor yaptırmadım bişey olmadı kimisi diyor yaptırma zararlı birşey miş felan düşüğe sebep oluyormuş felan diye söylemler geldi kulağıma ama ne kadar doğru bilmiyorum böyle bir şey duydun mu sen hiç
Gizem1996 Mervegnlts hayır öyle birşey duymadım ama bebek anne karnında aşırı yüklemeden dolayı şeker boğuyormul diye duydum bilmiyorum ben yaptırmaya karar verdim bir çok kişi yaptır diyor
0znur Benim de bir sorum var Doktorum gebelik şekerin olabilir, test yaptır dedi. Normalde şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyor, ama bana sadece devlet ve ozel hastaneler dedi. Baska bi testte mi yapacaklar acaba
Gizem1996 0znur şeker yüklenmesini sağlık ocağı yapmıyor evet sadece devlet hastanesi ve özeller yapıyor ben hiç duymadım sağlık ocağında yapıldığını
Gizem1996 Egeligif yorumunuz için teşekkür ederim evet bende yaptırmaya karar verdim ben tedbirini alayım takdir allahtan deyip rabbime bırakıyorum