Fundayel 34+6 haftamdayım bebeğim karnımı öyle şekillere sokuyor ki anlatamam boşluğuma denk geliyor çok canım yanıyor ve sanki hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum normalmi sizce?
Tevhide001 Fundayel Bende 33+3 haftalığım aynı şeyleri yaşıyorum. Bebeğim baş aşağı döndü ve idrar torbasına baskı yapıyor.
1453Sm34 Fundayel benimkide 34+2 haftalik oldu kasilmalara alismistim hareketlerine şimdide kazı çalışması yapiyor canimi cok acitiyor
Minisannesi2904 Fundayel benim hep öyleydi 36+5 im hala baskı yapıyor ve artık canım acımaya başladı artık uyuyamıyorum 😖 midem ağrıyo dönemiyorum Allahım yardımcımız olsun inşallah
ebrarecem Baş aşağı döndüyse tuvalet hissi bitmiyor hep varmış gbi oluyor. Ağrı kasılmalarınızı takip edin Haftanız baya ilerde doktora da bir görünün isterseniz.
Emel91 Benimde iki gündür midem bulanıyor baskı varmış gibi hissediyorum göğsümde karnım çok acıyor bu akşam gittim aşağı dönmüş çevremdekilere göre erken dönmüş doktor değişikliği yaptım normal olup olmadığını sormayı unuttum 32+4 haftalıgım bu arada
ebrarecem Emel91 çevrendekilere selam söyle her dediklerine takılma boşver. Erkense bn söyleyim daha erkenini ilk kızım 20 haftalık döndü hep başı aşağıdaydı gayet normal yani :)
3prensesannesii Emel91 benimde 20. Haftadan sonra dönmüştü ama kanala da girmişti o yüzden doktor erken dogabilir dedi 36.6 da doğdu
EB1661 Emel91 sıkma canını baş aşagı diye hemen doğum kanalına girmiyo benim 29 30haftamdan beri baş aşagı 38 hafta oldum çok şükür çevreyi dinlicek olsak oooo
Emel91 EB1661 işte bazı anlar etkileniyor insan ☺️ Çok şükür sıkıntı olmuyosa korkmama gerek yok o zaman teşekkür ederim
Dlkelc09 Fundayel 30. Haftadan sonra benm de dertlendigim konu geceleri korkuyorum ozellikle hiç durmuyor. Sol kasigim patlayacak gibi şuan. Özellikle bu gece çok korktum inşallah normaldir dolanmadigi bir yer kalmadı pozisyon degistiriyordur ondandır inşallah