Fatosef Aybat35 limon dedin canım limon cekti bak 😋😁 bende gebelikte limona sardım eve limon doldurdum
Aycan_akay54 Aybat35 bende sen gibiydim deli gibi limon yerdim ayva yerdim tuzlu limonlu ☺️ Kızım oldu 38 haftalık olduk bir hafta sonra kavuşuyoruz allah nasip ederse 🌸
minisinannesiiii Aybat35 27 haftadayım hamileligin basından beri limonu sıkıp suyunu içiyorum içini de ayriyeten yiyorum ama oğlum olcak 😀
Seyda2434 Aybat35 genellikle bir inanc var sizin aileden ve esınızın ailesinden ilk cocuklarına cinsiyeti ne ise o oluyomus
Aybat35 Aycan_akay54 sağsalim kavuş inşallah bebeğine canım benim bende çok istiyorum ama hayırlısı olsun bakalım ❤️
Minnosunannesiii Seyda2434 benim ailemde ilk benim eşimin ailesin de erkek 🤣 bülentersoyumuz mu olacak allah korusun
Aybat35 Seyda2434 aynen bakalım cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum haftalar çabuk geçsin sagsalim ❤️🤰🏼🤷🏼♀️
Seyda2434 Aybat35 benim daha cok var 7. Hafta tam bugun nasipse kalbini bir duyayım İcim rahat edecek dualarınızı bekliyorum :)