Çok içinizi aydınlatmayacak ama zor olan doğum mecerami paylaşmak istiyorum.umarim yardimci olabilirim doğum yapali hir buçuk ay oldu ancak yeni paylasabildim 😕akşam sekizde suyun geldi ve hiç sancim yoktu ailem ve eşime hastaneye gitmek istemedigimi söyledim ama panik yapıp goturduler. O an bilememe rağmen hastanede suni sancı vermelerini kabul ettim. İnsanın o an heyecan ve korkudan gözü bişey görmüyor mantıklı dusunemiyor ertesi gün sabah sekiz dokuza kadar sancı çektim ve maalesef suni sancı berbat biseymis sık ve şiddetli sancilar çok erken başlıyor doğum anı artık takatim kalmamıştı ve ikinamadim bebek haznede kaldı ve oksijensiz kalmıştı bı ara baygınlık geçirdim tokatladilar karnıma bastırdilar ve ikinmazsan bebeği kaybedebiliizllriz dediler bir kuvvet ya Allah deyip ikindim tabi o arada doktor dışardan kesi yapmak zorunda kaldı ve sonunda kuzum geldi ama oksijen aldığı için ilk sarılma anını yasayamadim. Doktor içerden de çok yırtılma olduğunu ancak genel anestezi verip dikebilecgini soyledi çok yoruldun çok kan kaybediyorsun kaldıramazsin dedi gerçektende tır tır titriyordum onsekilde dikmesine imkan yoktu. Anestezi bı saat sonra geldi ve ben Çatalda bı saat o şekilde bekledim. Tamponlar la kanamayı durdular. Doğum sonra si aynaya baktığımda yüzüm mosmordu ikinmaktan. Ve tabi hala basur sancısı çekiyorum oda doğumda oldu siz siz olun suni sancı asla kabul etmeyin mecbur kalmadıkça.kendi sancinizi bekleyi. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.