Hanz 33 haftalık olduk ve hala tam hazırlanmayan bir çanta ve ne yapacağımı bilmediğim zamanlar sizlerde durumlar nasıl haydi sohbete ☺️❤️
mmert9 Hanz bence bu haftada artık çantanızı hazırlamaya başlayın. Çünkü bi başlıyorsunuz hemen bitiremiyorsun. Ben öyle oldum yani bavul öyle ağzı açık bekledi. Git gel aklına gelenleri koy. Ne olur ne olmaz. Bende 33. Haftamı bitirdim bugün çok şükür.
Hanz ece_2206 midem benim cok kotu uyuyorum uyanıyorum ve yine mideme uyandim birde ruya gordum de 🤦🏻♀️
Bittercikolataa Hanz ben 35+1 ama senin haftan da ayni mide yanmasından cok şikayetciydim sanirim o haftalarda oluyor canim cok zor rabbim sifa versin. 😘 Bu arada cantani eksiklerini hazır et bence ne olur ne olmaz canim
ece_2206 Hanz ben covidden sonra uyku düzenim iyice gitti hele şu 4 gündür hiç uyumuyorum gözlerimde hep bir ağırlık var önceden yine biraz uyurdum 28.haftada covid geçirdim 35 haftadayım
Hanz ece_2206 bende 29 haftada covid oldum ya ama agirlastim biraz hareket etmekte zorlanıyorum uyurken 🤦🏻♀️
Hanz mmert9 benim yuzeysel hazir ama eksikler var tabi oyle bekliyor suan bavul bu hafta yavas yavas hazirlicam 38 haftaya cok var diye bekliyorum ama normal dogum nolur nolmaz diyorum bir yandan da 😂