nes2009 Gzdnnnnur içinde et/kıyma olan yemeklere.Asla dayanamıyorum annem yapıp gönderiyor ısıtınca bile dayanamıyorum Nasıl beslenecek bu çocuk sinirlerim bozulmuyor değil10.haftadayız 4 haftadır böyleyim nefret ettim
2zlerinannesi Gzdnnnnur 8+1’deyiz, geç yemek yemeyi meyveyi bile blenderda çekersem zorlayarak yiyorum, suyuma vişne suyu katıp anca içebiliyorum yoksa çok fena bulantım oluyor. 4. ayda düzelir diyorlar beklemedeyiz 😒
Melodyy Gzdnnnnur ben 4.ayıma kadar yemek yapamadım hatta mutfağa bile giremiyordum salon mutfak bir eşim dışardan getiriyordu balkonda yada yatak odasında yiyodum bütün gün yatak odasından bide mide bulantisindan tuvaletten çıkamıyordum sonrasında düzeldim şükür 🤷♀️☺😀
Sedaapatr 8 hafta bitti 3 haftadır doğru düzgün yemek yapamıyorum en basit makarna haslasam kokusunda kötü oluyorum annemin yanına gidicem baskası yaparsa yerim belki 🙄
Ozge_kynr 8+5 günlüğüz mutfağa maskesiz giremiyorum prilam dr kullanmama rağmen çok fazla bulantim var doğru düzgün yemek yiyemiyorum umarım en kısa sürede geçer. Bulantısı olmayanlara o kadar özeniyorum ki 😊
Dilaraskin Bende 11. Haftadayım yemek yapamıyorum tatlı ağzıma süremiyorum mide bulantım çok olmadı bu süreçte ama çoğu şeyden tiksiniyorum resmen