Sevgiinur Elifsicim normal dogumu etkiler dedi doktor tabi hayırlısı olsun ama normal istiyordum Ah bebeğim nasıl gelecek acaba
Esraa16 Zeynel12 kendim 8 kilo aldım 33+4 uz suan iki gün önce kontrolde 2260 gr di bal dudaklı oglum 🙂
Elifsicim Esraa16 normal doğumu her sey etkiliyor kanal da Önem li muane sonrası karar veriyorlar benim doktorumda en baştan beri 4 kiloyu geçerse sezeryan diyo ama kanalın müsaitse normal yaparsın diyo
Esraa16 Elifsicim ben serklajliyim kuzum dr onermiyor normali rahmini daha fazla yorma orda bi işlem var demisti
remkocc Zeynel12 biz 39+3de gittik 3200du pazartesi tam 40oluyoruz yine gidicez bakalım bende 58le hamile kaldım 50ye düştüm şuan 65im 😁😁😁
G07arslan 34 haftalikken 2 bucuk kiloydu simdi 36 haftalik olduk 3 gun sonra kontrolumuz var kac kilo oldu acaba bide hanimlar bisi sorucam yogun mantar enfeksiyonum var normal doguma engel olurmu sizce 🙏🙏
[silindi] G07arslan olabilir canım bebeğede bulaşır diye sezaryan yapabilir doktoruna danışa bilirsin
Elifsicim G07arslan doktorun bunun için ilaç vermedi mi? 37.haftada felan bunun için idrar tahlili alıyorlar
G07arslan [silindi] tesekkur ederim hayirlisiyla gelsinde korkuyorym sezeryana ama mecbur olursa olmak zorundayim onun sagligi icin
Ohaezgi zynb_ozkn doktorunuz sıkıntı görmediyse bi sıkıntı yoktur canım pekmez muz ve brokoli bebeğe kilo aldırıyor biliyorsunuzdur belki söyleyim dedim
Gzmal Zeynel12 şuan 29+2 haftalığım en son 27. Haftamda gitmiştim 1050 gr dı ama 2 hafta içinde 6 kg almışım illaki bebişte almıştır 😍