civcivimm_ Kızlar her sabah hıyar yiyorummm bebegimin popişinde hıyar lekesi çıkar mii 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Hadi canim bos yapayim da lincle beni simdi ki modaa😂😂😂😂
Rmeysa_1661 civcivimm_ minik bir kornişon turşu olarak dünyaya gelebilir 🤣 kız mide yanmasına bire bir bende efsane tüketiyorum kabukları da atmıyorum göz altlarıma koyuyorum biraz da dış bakım ama dimi yani 🤪
civcivimm_ Rmeysa_1661 🤗🤗 mide yanmam olmuyo hic sanırım benim oğluşum keltos olacak 😂 cok merak ediyorum benden nasil bir sey cikacak
minisinannesiiii civcivimm_ junior hulk bende çok limon yiyorum ekşi suratli bi limon çıkcak sanırım 😀
Rmeysa_1661 civcivimm_ ay ben öldüm ilk oğlum da da bunda da adım ejdarha kaldı 🤪 allahım çektirmez inşallah sana ayrıca oğluşun keltoş bile olsa yine de kornişon olacak annesi yüzünden 🤪 hurafelere bata çıka gidiyor gebelikler valla 😂
[silindi] civcivimm_ kız ne alâka ben ilk haftalarda sadece domates salatalık yiye bildim 🤭 öyle bir şey aklıma bile gelmedi
Emineatay civcivimm_ valla ben her sey yedim sadece tatli yiyemdim ama daha cok kuru dem yiyordum agzimi dolduruyordum dislerim hepsi siyah olurdu😆😆😆