MucizeBirKalp Bir umut doğum ışığı arıyorum. 🤣 Sirt agrim suan dayanılmaz halde vajinal batmalarim ve bebek hareketleri artti. Akinti yoğunlaştı. Arada bir kasik agrim var dakika tutmadım ama. Ne dersiniz geliyor mu 🤣
LamiyaCetinkaya MucizeBirKalp Ben de doğuramadım hâlâ 🤦 1 gün sonra 40 oluyoruz, umut arıyorum her köşe başında 🙁
MucizeBirKalp Elcinyilmaz son 3 ama yok gelen giden 🤣 Yatamıyorum artik yatsam kalkamıyorum Midem yanıyor çılgınca 🤣 Gelsede totosunu isirsam artik dimi ama
Elcinyilmaz MucizeBirKalp ahaha bizimde son 5 😍 valla her sancı da Allah acaba artıcak mı doğuruyor muyum diye dolanıyorum 😂 sağlıkla gelsin yavrular❤️
Madeleine MucizeBirKalp 3400 ☺️ Doktor kilosu iyi dedi , çatım müsait, bebek gelişi normal her şey normal ama gelmiyorrr🙈 sizin kilo ne kadar?
MucizeBirKalp Madeleine 😔 3800 normal sansim azalıyor ondan hemen başlasın kolayca gelsin istiyorum. Sınırımız 4 kilo onada bisey kalmadi . Bilmem ki 4 kilo bebek nasıl dogar 🤣
Madeleine MucizeBirKalp bana da aynı şekilde 4ü görürse sezeryane alırız dedi şimdi biraz dikkat ediyorum ben de 🙈 cuma günü suni sancı verelim ve başlatalım dedi doktor bakalım sanırım normal olmazsa da sezeryane geçeceğiz🤷♀️ Doktora güvendiğim için tamam dedim sanırım son 1 haftam artık💁♀️
MucizeBirKalp Madeleine evett bana da o tarz konuştu persembe gidicem bende duruma göre bakalim istersen bikac gun daha bekleriz dedi ama beklesek nolcakki zorlasiyo gitgide zaten 40 hafta oluyo 21.01.2021 tarihte guzel 🤣