bsraYsf2323 Gamzeecanlii 32+6′yız bende öyleyim canım uykular haram olmuş durumda 🤦🏻♀️ her tarafım ağrıyor 😑
ADamla Gamzeecanlii 30+3teyim üç haftadır gittikçe şiddetlenerek ağrıyor. Doktorum kalsiyum falan verdi ama hiçbşr çözüm bulamadım. Bacağımı sürüklüyorum resmen 😔
Gamzeecanlii ADamla gecmis olsun canim cok sukur bacak agrim yok simdilim ama belim ve sırtim cok zorluyor beni
ADamla Rmengi magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum, yastık kullanıyorum ama hiçbiri çözüm olmadı 😔 ne berbat bir ağrıymış
Gamzeecanlii ece_2206 canim doktorum bana virüsün biraktigi bi etki oldugunu souledi malesefki. Geçici bi durummus ama ne kadar surer bilemem demisti. Yani dogumdan sonrada devam edebilir bu durum 😔
ADamla Gamzeecanlii benim de belimdeki ağrı bacak ve kalçaya vuruyor ne yazık ki teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Bettgl Kalça ve iç bacak kaslarınızı esnetin gün içinde. Mutlaka faydasını göreceksiniz(pilates hocasıyım :) 36 haftalık hamileyim ben de ) bir de e bebekten hamile yastığı aldım inanılmaz iyi geliyo bana 👍🏻
Rmengi Bettgl ben de Pilates eğitmeniyim ve Pilates yapamıyorum :)) Ya halim yok, ya uykum var, ya başlıyorum bırakıyorum yorulup patates oldum
MerveAkty Gamzeecanlii belirtimdi bel ağrısı doğum yapana kadar masaj yaptırdım eşime adam öyle alıştı ki lohusayken gelip gidip masaj ister mısın diye sordu 😅 senin haftalarindayken anca masajla uykuya dalabiliyodum
Zynpk Gamzeecanlii 33+5 bnm de belim cok agriyo sadece yatarken degil is yaparkn otururkn hep agriyo..hic rahatım yok
lavindenizim Gamzeecanlii benım de aynı 33+5 olduk bel agrısı dan ölüyorum oturamıyorum uzanamıyorum uykular haram oldu donemıyorum hıc bır sekılde
Mervem23 Bende 33 haftaligim bel agrisindan hic goz kapatamiyorum gece resmen yastik alip evin icinde dolaniyorum 😢😢😢
ogaran Gamzeecanlii bende 33. haftam bitti çok belim ağrıyor nimes diye bir krem var doktoruma sordum kullanabilirsin dedi hafif uyuşturuyor çok belim ağrıyınca onu sürüyorum ağrım geçiyor
Attent Gamzeecanlii ah kuzum 30 haftamdayim sabah 6 kadar eşim belimi ovdu çok ağırdı doktorum krem falan verdi dediki son aylar artık sırt bel ağrıları gramplari hoş geldin de :)
Gamzeecanlii Attent rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah tez zamanda yavrularimizi . Eminimki cektigimiz tum acilara degecek 🥰
Hanz Gamzeecanlii benimde ya 33 haftadayım omurligim cok agriyor düştüm ben 15 haftalikken ondandir diyorum ama bilmiyorum sıcak suyla dus alıyorum oyle rahatlıyorum biraz