Merhaba arkadaşlar 38+0 haftalık yani bugün kızım dünyaya geldi sezeryanla belden uyuşturmalı oldu iri bebek olduğu için normal olsaydı 4 kilo üzeri doğacaktı ve kafası büyük kanaldan geçmez diye sezeryan oldum tabi tansiyon da var bende🥰 Bebeğim ilk günden beri kafası iki hafta önden gidiyordu kilosuda 300 Gr🤭 Bebişim 3 kilo 500 Gr doğdu şu an sağlığı iyi Rabbime şükürler olsun ilk bebeğim… Ameliyyathaneye giderken içimde heyecan mutluluk tabi korkuda vardı eşimle annemden ayrılıp doğuma girerken gözlerim doldu… Tabii ilk amaliyyat birde iğne vurlduktan sonra belden uyusmaya başladim sondayi takarken hiss etmedim artık… Doktor başlayınca haber edicem dedi korkma ama o sözü söylerken çoktan başlamıştı bende acıyacak diye ödüm kopuyordu… midem bulandı aşırı hemen iğne vurdular ve geçti ve sonra hazirmsin dedi başımın üstünde hemşire bende neye hazırım dedim🙈 Bir baktım bebeğim ağlıyor bende başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya sonra bebeğimi bana gösterdiler o kadar güzel bir duygu ki inanmıyordum bebeğimin benim karnımdan çıktığına çok garip ve güzel duygu🤭♥️ Sütüm bir iki damla emzirdim gelmedi sonra mama verdik bende pompayla sağiyorum süt kanalı açılsın diye ☺️ Odaya gelirken ağrılarım oldu birazcık dayanamadm ağrıya ağrı kesici etdiler su an iyiyim Elhamdülillah 🙏 Buda benim hikayem.. Hala ruyadayim gibi hiss ediyorum ilk kez amaliyyata girdim ilk kez anne oldum .. Allah’ım tüm hamilelere sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.. Bebisi olanlarda sağlıklı büyütsün içi benle dahil♥️ Rabbim evlat arzusunda olanlarda evlat nasip etsin..🙏 Şu an hastanedeyiz yarın taburcu olucam zamanım olduğu zaman girip değerli yorumlarınızı okuyacammm cevap veremezsem kusura bakmayın yeni doğum yaptığım için hikayemi paylaşmak istedim 😊 Allah’a emanet olun♥️