Dilara12 Kızlar 35. Haftama girmek üzereyim bebeğim 10 11 günde önden gidiyor başından beri. Hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum alt tarafımda hareket ediyor gibi bu haftalarda normal mi? Korkuyorum erken gelir diye
Hifask44 Dilara12 bende tam 35 haftalık oldum ama bebek hala yukarıda hareketleri falan zaten başı da ele geliyor önde gitmesiyle alakası yoktur bence bu konuda en iyi bilgiyi doktorunuz verir zaten kontrolleriniz sıklaşmıştır ilk kontrolde sorabilirsiniz
Mom8 Dilara12 rahim ağzın kapalıysa hiç.önemli değil canım benim bebekte dönmüş doğum pozisyonu almış ama rahim ağzı kapalı hiç sıkıntı değil dedi doktor o yüzden
Duygusuz Dilara12 bende aynı haftalarda yım 30.haftadan beri hep asagıda hissediyorum ama bu aralar daha da asagıda zaten dogum pozisyonu almıs benimki de cıkmaya hazırlanıyor artık dedi ayrıca benim bebegimde 2 hafta önde gidiyor ve 30 haftadan beri kasılmalarım falan oldugu için sürekli takip ediliyorum
Dodo_20 Dilara12 bende 35+3 üm sürekli kasıklarımda hissediyorum hareketlerini. Pelvik kaslarımda ağrı da başladı doktor normal dedi 😊
Dilara12 Hifask44 pazartesi kontrolüm var ama ilk defa böyle hissettim sanki kanala yerleşmiş gibi.. inşallah bişey olmaz 🙈
Hifask44 Dilara12 ya aslında artık normal zaman zaman bebekler Doğum pozisyon alıp sonra tekrardan dönebiliyor sıkıntı olmaz inşallah
Ebru555 32 benimkide 10 gun onde ama hep gobek delıgımın ızasında hareket edıyo ara da sanki vajina ya vuruyo bende anlamdım napıyo
Dilara12 Ebru555 normalde benimde öyle ara ara olurdu ama bugün ilk defa böyle oldum yürürken bile zorlandım. Çok aşağıda olduğunu hissediyorum inşallah bişey olmaz
Mom8 Dilara12 yok canım anlaöazsıny bence açılma olsa onu ultrasonda görürdü doktor bana ultrasonda gösterdi doktor bak şurası rahim ağzın kapalı falan diye anlattı sıkıntı etme yani mutlaka uyarırdı seni öyle bişey olsa
Dilara12 Mom8 işte sorun orda ki ben kontrole 2 hafta önce gittim yani kontrolden sonra açılma olabilir çünkü bugün ilk defa böyle hissettim.. pazartesi kontrolüm var ama yarın mı gitsem acaba bilemedim
Mom8 Dilara12 yok canım o kadar değil yani doğum başlasa anlarsın rahim ağzı açıklığı olduğunda pat diye doğmuyor bebek zaten bende 2 haftada bir gidiyorum öyle pat diye olmaz korkma insanların suyu geliyor nişanı geliyor yine hemen doğum olmuyor telaş yapma o yüzden
Dilara12 Mom8 tamam o zaman pazartesi kontrolüm var nasıl olsa o zamana kadar bişey olmaz inşallah çok teşekkür ederim size 🙏🌸🥰
Dilara12 Duygusuz benim hiç kasılmalarım falan yoktu bebeğimin başı aşağıdaydı ama bugün ilk defa böyle hissettim bizim sezaryen olacak o yüzden korktum biraz
Mom8 Dilara12 rica ederim canım yine kendini takip et tabi sancı başlar suyun falan gelir hemen doktorunu ararsın ağrını falanda en iyi sen bilirsin çok farklı birşeyler artış falan olursa hemen git yinede hastaneye 🤗🤗