Eise Kızlar 39+2yim , nisan gelmedi suyum da gelmedi. 15-20 dakikada bir belimden karnıma doğru batma gibi sancı giriyor. Ayni anda karnim da sertlesip kasiliyor sonra gevşiyor Süre tutmadım ama sanki düzenli gibi Doğumum başlıyor olabilir mi sizce?
momsboys Eise tabi nişan ve su gelecek diye bişey yok ama 15 20 dakikaysa 1 günden fazla sürebilir canım 7 ila 5 dakikaya inince ve düzene girince hastaneye git bence
Beyzaykut Eise başlamış evet ama kendini sakın korkutma etrafımdaki birsürü doğum yapanın tavsiyesine göre evde çekebildiğin kadar sancını Çek dayanabildiğin yere kadar çünkü erken gittiğinde sana orda suni sancı takıcaklar yazık günah bide onun acısını çekme evde Çek öyle git ☺️ Bende öyle yapmaya çalışıcam doğumumda sen elinden geldiğinde evde gir duş al şimdi ılık suda sonra çık odadan odaya yürü varsa eğer pilates topunun üstünde zıpla ki bacak kasların güçlensin doğum için hazır ol diye. Allah yardımcın olsun nekadar sakin olursan okadar kolay doğurursun etrafındakilerin ah vahlarını duyma kendini hep motive et hayırlı doğumun olur inşaAllah 😊
_Elifffffff_ Eise bende ne nisan geldi ne su sancılarla gittim ve doğum yaptım. Hayırlısıyla sağ salim doğm ypin inşallah
Hilal2205 Evet canım doğum başlamış hayırlı olsun ☺️ suyun da patlamayabilir endişe etme süreci takip edip 5 dakkaya sıklaşırsa kasılmalar hastaneye git. Rabbim bir avazda kurtarsın sagsalim kucağına al inşallah 🙌🏻
Eise Beyzaykut Inşallah canım söylediklerin için çok teşekkür ederim ben de seninle aynı düşünüyorum 🤗🤗
aysenurksgl Kızlar benim dün akşamdan beri karnından sancı giriyo adet sancısı gibi 38+5 günlük hamileyim sancı sıklığı 15 dk bi 20 25 sn arası sürüyor ne nişan var ne su sadece sancı var sizce doğum sancısı mi düzenli gibi biraz yarına kadar dayanmak istiyorum
Cigdem_ckmz aysenurksgl canim galiba bazılarında su nisan olmuyormuş bence sabaha kadar bekle oyle doktora gidersin Allah yardımcın olsun