Nasippp Gulsenela https://hizliresim.com/KgqCyt işte bunu aldım canım valla ben çok sevdim işimi görür 😂☺️
alenrenas1 Gulsenela ben yazın için birkenstock almıstım hem mantar tabanlı hemde tamamen plastik 😅 onları kullanıyorum diye 😅 bilsem birini zamanında crocs alırdım
eylmylk Ben trendyoldan aldım ama defacto ürünü. Önü keçe gibi olan bi terlik. Daha sonra altını güzelce silip evde kullanırım diye düşündüm. Hatta bu terlik modeli bir kaç pahalı markada da var
Myssr Gulsenela waikikide defactoda plastik iki bantli bi terlik var gormussunuzdur bu sene herkesin ayaginda ondan koycm ben
threestar Gulsenela lcw’den plastik terlik alıcam beyaz, hastanede duşa da girmek gerekebiliyormuş o yüzden ıslandığında sorun olmayacak bir şey alın diyorlar, fiyatı da 29-30 tl
Dehya Ben hastanede orjinal crocs kullanıyorum tamam rahat ama ayağı terletiyor o kadar para vermeye gerek yok bence muadili is görür
Gull_94 Gulsenela sadece wc ve dus ıcın kalkıcaksanız gereknyok crocs ıcın bence gundelıkte kullanmayacaksanız tabı ben kıs ayında dogum yaptıgım ıcın nrmal pofuduk terlk almıstm sdce odada gezınmek ıcın gydım korıdora terasa cıkarken ayakkbılarmı gymıstım
HifaZehra34 Gulsenela crocs evde kullanıyorum aşırı rahat hastaneyede onu götürücem bence en rahatı onlar olur
HifaZehra34 Gulsenela crocs evde kullanıyorum aşırı rahat hastaneyede onu götürücem bence en rahatı onlar olur