[silindi] Devran1994 tansiyon düşüklüğü önemli değil genel olarak normal karşılanıyor yüksek olması daha kötü tansiyonun düşünce ayağının altına iki yastık koy ve uzan tuzlu ayran iç daha iyi hissedersin
ExpatMom Devran1994 Yarın 40 haftalık oluyorum ve uzun zamandan beri var tansiyon düşüklüğüm. Ne yazık ki yapacak hiçbir şeyin olmadığını söylediler bana. Düştüğü zaman uzanıp dinleniyorum.
Karsesi Devran1994 demir eksikliği de çok tetiklemişti benim de öyle aşırı düşüyordu baygınlık geçiriyordum demir ilacımı değiştirdiler demir yükseldi toparladım
Devran1994 plakayerli evet oluyor bende de bu ikinci hamilelikten hiç bişey anlamadım çok kötü geçiyor
Busra3509 plakayerli 18m bende 17ncı haftadan beri adet sancısı var öyle böyle değil ayaga bile kalkarken batıyor bıcak
Burcuclk Bende her ikisi var hem tansiyon yerlerde Hemde adet gibi sancı giriyor. 19 haftalık bebek kaç gram olması lazım
Devran1994 Burcuclk benim tansiyonum da aynı şekilde çok kötü genel olarak kötü geçiyor bnm benim tansiyon büyük 8 küçük 4
MKrasnic Devran1994 sarımsak tansiyonu daha çok düşürür. Tuzlu ayran ve bir şeyler yemek yükseltir. Sarımsak yemeyin, yüksek tansiyon hastaları tüketiyor sarımsağı tansiyonu düşsün diye, Allah korusun siz bir de düşük tansiyona kullanırsanız olmaz
Melikeolc Devran1994 sarımsak daha da düşürür bence tansiyonu çok kullanmayın su içip dinlenin bol bol
Meryemece1 Benim de öle 8.4 8.5falan hep sağlık ocağındakiler şaşırıp nasıl hissediyorsun DİE ama doktorum iyi dio yüksek olmasında çok sıkıntı olur dedi günde iki üç ölç yediklerine dikkat et dedi
Devran1994 Meryemece1 biz Ardahan da oturuyoruz burda öyle iyi bi doktorda yok doğru düzgün ultrason da bile bakmıyorlar özel de yok mecbur gidiyoruz
Devran1994 Karsesi benm de vitaminler de var sıkıntı bende pek ilaç içemiyorum kendimi zorluyorum normalde olsa asla içmem
mommy_bee Zeytin filan yiyin. Soda icin dengeler tansiyonu. Sarımsak düşürür limon düşürür. Bol su icmeniz gerekir.
Devran1994 Busra3509 o herkeste var sanırım çünkü herkes genelde oldugunu söylediler o yüzden korkacak bişey yoktur sabırla bebeklerimizi bekliycez