Asli06671 Kizlar cinsiyetini ogrenio alisveris yapan varmi simdiden 🙂 galiba catliycam ben 16+2 yim erkege benziyor diyolar kesin birsey soylemiyorlar sizde durumlar ne 🙂
Busram23 Asli06671 bende yarın ogrenıcem bakalım be bı kızım var bunu cok merak ediyorum 20kasım dogum ıns
zehraaaaxx2 Asli06671 16+3 hamileyim benimki kesin erkek amniyosentez sivi aldirdim ben ordan cinsiyetimiz belli oldu hayirlisiyla insallah oglum olucak benimde👶🏻💙 bu sene erkek senesi sanki cevremde herkezin erkek bebisi oluyor
1prensesannesi Asli06671 haftaya salı ogrenecem bende ins 12 haftamda kız gibi dedi bakalım değişir mi😊
Kadze 1prensesannesi bana fa öle dediler bugn gittm göstermedi haftaya bidaha gidicem belki bagdas kurmaktan vazgecerse gösterirr
Cglasevnc 11+6da Kıza benziyor dedi 12+6 da erkek bu dendi ve iki ayrı doktor daha gördü kesin erkek bu dendi suan 15+4teyiz 🙂 kıyafet konusu içinde 6aylık olmayı falan beklıyorum nasipse
Maviss Asli06671 bende 17 haftaligim 15 ve 16 haftamda doktorum erkek dedi pipisini bile gösterdi sonra emin değilim dedi anlamadım yani oyuzden detaylı ultrason u bekliycem dörtlü taramayı yani ondan sonrada 23 haftam da başlarim diye düşünüyorum 💕🤰
2cocuk1bebek Asli06671 benimde kıza benziyo dedi canım rabbim hayırlı evlat versin inşallah cümlemize
Kadze Asli06671 ben 12.haftada yuzde 80 kız dediler bgn gittim 16.haftadayım bagdas kurmus acmadı zıpırcık😂 haftaya gitcem inş bagdas kurup beklemez gene😂