Cemrenin_annesi80 Kızlar dünden beri dişim agrıo hayattan bezdım resmen hiç bi şeyden keyif almaz oldum diş agrısı çekenler neler yaptınız Allah rızası için öneri verin bir türlü geçmiyor
Akrepbebek Cemrenin_annesi80 bende burada bekleyeyim hamilelik şüphesi var hiç bir şey de kullanamıyorum.
Benefit Cemrenin_annesi80 20lik çektırdım bı tanede dolgu yaptırdım hamilelikte maalesef oluyor diş doktoruna gitmeni tavsıye ederım canım ☺️
Matmazella Cemrenin_annesi80 4 aylıkken ne yaptımsa olmadı geçiremedim sonunda gittim diş hekimine çektirdim yirmiliğim çürükmüş ve 3 seanslık bi kanal tedavisi gördüm çok çok geçmiş olsun inşallah geçer ama doktora gitmelisiniz kaçıncı hafta?
Cemrenin_annesi80 Merinosunannesii canım şuan yapabılecegım bişey olması lazım evde ne yapabılırım yanı
Cemrenin_annesi80 Benefit bir kere daha yaşadım diş agrsını parol yazmışdı bu sefer parol içtim tuzlu su gargara yaptım buz koydum ama geçmiyor
Matmazella Cemrenin_annesi80 anlık olarak dişinol belki biraz rahatlamanızı sağlar ama bi diş hekimine görünün derim.