Merve50 Yarenim7 18+3 olduk çok şükür bulantılarım bitti rahat bir şekilde ilerliyoruz ilk gebeliğim olduğu için daha hareketlerini hissedemedim zamanımız var biraz daha heralde 🥰💙
SedefAda Yarenim7 bende 17 deyim ikinci hamileligim ama hissetmedim tam anlamiyla bisiler oluyor ama hareket gibi degil
Yarenim7 Sevgi1907 1 haftadır eşimden kaynaklı sorunlarım wardı çok ağladım ettim acaba Bişey oldumu diye korkuyorum da
berenle 17 haftaligiz benim ikinci gebeligim oldugundan baya net hissediyorum iki haftadir.ama genelde ilk gebelikse 20 haftadan sonra hissedilir deniliyo.cinsiyet ogrendinizmi
Yarenim7 berenle benimde 2. Gebeliğim işte o yüzden biraz tedirginim hiç birşekilde hissetmiyorum evet öğrendik oğlum olucak İnş siz öğrendinizmi 😊
berenle Yarenim7 normaldir bence canim her gebelik birbirinide tutmaz yamindir hisetmen seninde.benimde oglus ilkide oyleydi hayirlisi rabbimden 🥰
Merve50 Yarenim7 iyi azaldıysa zamanla senin de biter inşAllah canım 🥰🤲🏻 Erkek gibi dediler ama daha net bişey diyen olmadı benim bebek biraz nazlı çıktı 😂 sizin belli mi 😍
Yarenim7 hatice-4 ooo maşallah walla ben 2.ye zor cesaret ettim brawo size sağlıkla kucağınıza alırsınız İnş 🤗
Yarenim7 berenle bu sene erkek senesi galiba kime sorsam erkek diyor rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💙