Aylaw Minikjelibonum Twinsmom35 memnunmusunuz mesajla soru sorabiliyormusunuz muayene dışı sorular için?
Twinsmom35 Aylaw Evet her zaman Whatsapp tan ulaşabiliyorum kendisine şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
Aylaw elus272 ilkay hanım nasıl memnunmusunuz? Ben de Medicana’ya geçmeyi planlıyorum ama doktor seçemedim medical park Funda Göde’ye gittim daha başındayım bu yüzden şimdiden değiştirmek istiyorum..
elus272 Aylaw İlkay hanım çok tatlı bi doktor çok memnunuz biz sormadan herseyi anlatıyor, sorunda da cevaplıyor özel bi durumda mesajlarımıza geri dönüş sağlıyor, 32. Haftamızdayız nasipse doğumumuzu onunla yapıcaz 😇
Gulsenela Aylaw İlkay hanımdı ama o medicanaya geçince hastane değiştirmek istemedim gülin okaya gidiyorum
Aylaw Gulsenela yani tüp bebek uzmanıymış ben bilmeden randevu alıp gittim çok sıra oluyor asla tam saatinde giremiyorum birde net cevap alamıyorum yani “isterseniz böyle yapabilirsiniz ama ben yapmıyorum” diyor ikilemde kalıyorum..gülay hanım nasıl muayene dışı iletişime geçebiliyormusunuz?
Gulsenela Aylaw evet ehatsaptan soru sorduğumda cevap alıyorum ama öyle hani özel ilgi uzun yazışmalar bekleyenler için resmî gelebilir sadece soruyu yanıtlar ama verir bir de ben düz biriyim 31. Haftam 5 kere yazmışımdır en fazla benim çok beklentim yoktu ya zaten açıkçası aylarca araştırmadım asıl olayın doğum anında ebe de olduğuna inanıyorum yoksa sağlıklı gebelikte zaten ilerliyor bir şekilde ama onda da sıra bekleniyor mutlaka 15 20 dk gecikmeli hatta son gittiğimde bir saat bekledim ama ameliyatı vardı dediğim gibi sizle beklentinizle alakalı benim olmadığı için çok şikayetim yok iyi biri bence Güler yüzlü
Aylaw Gulsenela beklentim hem çok beklememek hem de ya beni sorusuz bırakması yada sorularıma cevap vermesi..önemli bir süreç olduğu için doktorun ilgisi ve umuru önemli..
Gulsenela Aylaw az gelebilir o zaman yani bana beslenme falan bişey demedi tahmini doğum tarihi de vermedi mesela 🙃 İlkay hanım daha konuşkan bu anlamda sizi daha çok tatmin eder
adalina0403 Aylaw kesinlikle Vedat Uluğ’u öneririm.Ne zaman yazsam dakikalar içinde döndü.Çok güler yüzlü ve bebek hareketini hissetmediğim bir gün olmuştu hemen çağırdı kontrol etti
Annecik_ 2017 de kentte doğum yaptım hemşirelere sarılıp eve getiresim gelmişti çok ilgililer ve güzelce bilgi veriyorlar ve doktorumdan çok memnundum yeniden hamile kalınca yine doktorum Tunç beyi tercih etmek istedim şimdi onunla medikana da devam ediyorum hastaneyi bilemem ama doktor seçimi ve sizin mutluluğunuz daha önemli
adalina0403 Annecik_ medicana hakkında düşünceleriniz neler peki ? İlgi nasıl acaba ? Ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ?
i_s_mom Annecik_ mehmet tunç bey i önerirsiniz yani değil mi peki medicanada ki hemsireler nasıl sizce
Annecik_ adalina0403 ben henüz 10 haftalık hamileyim yazın bir düşük yaşadım ama o zaman doktorum kentte çalışıyordu daha sonra kürtajdan sonra yani beni muayne etti bebeğe hazır olduğumu söyledi şimdi yeniden hamileliğimde tunç beyi tercih ettim önce riskli olduğu için haftada 1 gidiyordum şimdi 2 haftaya düştü cuma kontrolüm var hatta medikana kent gibi standart üstü bir hastaneye benziyor ama dediğim gibi önemli olan doktor ile olan uyum yoksa diğerleri önemli değil
Elifbc Neseli5 merhaba, ben bugün medicanadaydım kontrolde sordum doğum için fiyatı tekrar ama fiyat artışı olmamış sanırım hasta yatıştan 8.500 TL fiyat verdiler bilginiz olsun 😊
Neseli5 Elifbc tekrardan merhaba😊 nasılsınız? Mustafa Melih Erkan a devam ediyormusunuz nasıl gidiyor sormak istedim, normal doğumu destekliyor mu?