MerveKk Günaydın güzel anneler acaba park yatak alanlar içine yatak olarak ne aldılar. E bebeğe baktım cok inçe geldi içindeki bildiğimiz kauçuk sizin önerileriniz neler?
seyydac MerveKk merhaba ben de park beşik aldım içine de o dediğiniz ince yataktan alıcam. İnce olan yatak beşiğin üst kademesi için kullanılıyor. Diğer normal yataklar biraz ağır olduğu için üst kademe için uygun değil.
Bhrygz MerveKk wellmat diye bir internet sitesi var.Şuan indirimde yapıyorlar.Pamuk beybi bebek yatağı olarak geçiyor.Ölçü veriyorsunuz sizin için üretip özel vakumlu paketinde gönderiyorlar.Yüzde yüz pamuk ve ortopedik omurga gelişimini destekliyor.Mutlaka tavsiye ederim.Visko yataklar bebeğin omurga yapısını olumsuz etkiliyor tavsiye etmem
MTKutay MerveKk ben içinin ölçüsünü aldım kaynanam yün döşek gibi bişey yaptı içine hem daha sağlıklı bende daha güzel oldu ben o inceleri almak istemedim
MerveKk seyydac Normal yataklar mümkün değil kaldırmaz zaten de acaba kendim kauçuk alsam mı diye düşündüm ben bide pek bilgim olmayınca ne iyi olur bilemediğim için fikir alayım dedim
MerveKk Feyzaduz Siz aldınız mı? E bebek mağazasın da yokmuş internet ürünüymüş görmeden de almak istemedim
Ekubrac Bende park yatak aldim icine buyuk yataklardan aldim orta hat demirlerle tasidigi icin skinti olmadi tasiyor yani uzun sure kullanacagim icin buyuk yatak aldim zaten kendi yan donecegi aya geldiginde alt kati kullaniyorsunuz orasi cok daha rahat tasiyor
Ekubrac MerveKk ben baby2go aldim park yatagi besigi internetten opalin marka aldim bambo ortPedik hafif cok bgendik biz tavsiye ederim
Bhrygz MerveKk online yardımcılarıda var sitede canlı mesajlaşıp talebinizi iletirseniz hemen yardımcı olurlar 🤗
YagmurAnnesi Bende park yatak aldim ama icene yatak almadim henuz. Esim dogal pamuktan yatak yaptiralim falan diyor. Daha saglikli olur diyor. Bende hak veriyorum acikcasi ama bilemedim.