Teacher-mom İkidir üst üste dudak çevremde uçuk çıktı internetten bakayım dedim neler neler yazıyor yok virüs girmiş o virüs bebeğe zarar verebilirmiş Allah için hamileliğinde uçuk olanlar bir baksın 🙄doğruluğu var mı
dorugunannesi34 Teacher-mom benimde dudağım yara gibi olmuştu bizimkiler dedi gece korkmussundur iki üç güne kendiliğinden geçti bol bol su iç dudağını kuru bırakma nemlendirici sürebilirsin
seyhanmiray18 Teacher-mom virüsle falan ne ilgisi varmış ya benden sürekli cikiyo ve öyle böyle değil ağzım burnum heryeri sisiyo krem sürüyorum teramicin öyle kuruyo ama hamileyken suruluyo mu o krem blmiyorum yarın yakın bi eczaneye gidip sor istersen uygun bi krem verir sana kullanabileceğin.
Kvsr-klm Teacher-mom valla 25 haftagılım bugun benımde cıkmaya başladı cok acıyo gebe olmadan önce cok cıkardı bende s
Teacher-mom seyhanmiray18 bende anlamadım internete bakınca zaten ufak bir sıkıntıda bile ölüyorsun ona kalsa 😳krem var bir tane aklivor uçuk için kullanıyorum ama sürekli biri bitip biri başlıyor uykumdada olsa iyi dün bir anda dudağımda çıktı uyumuyordumda bir anda şişti ertesi gün uçuk olduğunu gördüm 😱
Teacher-mom Kvsr-klm bilmiyorum 🤷♀️ Bendede hiç çıkmadığı kadar hamilelikte çıktı bir de iz kalıyor hep 😣