Ncmtntuuba Kizlar 32 haftalık gebeyim bugün karnında küçük kabarikalr oluştu dün yoktu..isilik gibi düşünün çok bir kaşıntısı yok. Bazen oluyor oda eskiden de basen karnim kasinirdi. Bunu yaşayan biri var mı sizce neden böyle oldu ?
maybeoneday Ncmtntuuba aa benimde var 31+6 haftalığım. Göbek deliğimin üst kısmında kırmızı kırmızı kabarıcıklar var dediğiniz gibi pek kaşınmıyor
Cicek33 Ncmtntuuba bende de oldu gebelik kolestazı mı diye doktor tahlil yaptı ama bir şey çıkmadı . Gerilmeye bağlıdır dedi . Bir de ben çatlak kremini değiştirmiştim ondan da oldu sanırım tekrar eskiye döndüm Hindistan cevizi yağı sürüyorum sadece . Bio oil almıştım ondan sonra oldu
bukabu Ncmtntuuba bende de var pütürtü gibi kaşıntısı zararı yok hiç sormakta gelmedi aklıma 28+3 üz 🧐
Rozerr06 Ncmtntuuba Onları kaşıyınca weya uğraşınca çatlamaya başlarsınız nemlendirin nemli tutun asla kaşımayın çatlağın oluşmasının baş sebebi zaten kaşımak. Bende de oldu sıktım tırnakladım we minicik bir çatlak oldu büyümeye başladı elimden geldiğince nemlendiriyorum ki büyümesin yayılmasın.
Ncmtntuuba Rozerr06 yok ben sürekli nemlendiriyor im ama birden olunca acaba başka birsyw mi diye düşündüm
Rozerr06 bukabu Hayır siwilce falan değil, çatlak habercisi diyelim 😆😊 Nemli tutun cilt kuruduğunda da çatlar sonuçta 🙂
Benefit Ncmtntuuba Hindistan cevizi yağ bıraktım gectı benım sız karnınıza ne sürüyorsunuz o alerjı yapabilir
Ncmtntuuba Benefit ya ben en başından bari zeytinyagi ve birkaç yağ karıştırarak sürüyordum . Degistrimedim ama en baştan beri öyleydi
Benefit Ncmtntuuba ben Arko nemlendirici kulllanıyorum şuan ☺️☺️ Günde 2 defa aklına geldikçe sürersen daha iyi