Sseedd10 Fadime_56 Devlet hastanesi yatirmak istedi ben yok dedim koronadan dolayi. Benim doktorum özelde ama bilemedim doktoru degistirmeyide dusunuyorum. Kahverengi leke gelmesi kötü biseymi
Fadime_56 Sseedd10 kahverengi leke düşük tehlikesi ben değiştirdim doktoru izindeymiş keşke sana progetsan verselerdi
Aminefeyza badehandeyldz evet ikinci gebeliğim ben de ayirdm odayı ama nemeyi kesmedim daha nasıl biraktirdin bana akıl verirmisin
badehandeyldz Aminefeyza önce gündüz kestim canım zaten iki kere uyumadan önce emziriyordum sonra gece arada emzirdim çünkü göğsüm baya sertleşti arada biberonla inek sütü verdim sonra talep arttı hep emmek istedi bende bi gece tamamen biberona döndüm uyku süresi uzadı en az 3 saat geçmesini bekledim vermek için zaten ayağımda sallamaya başladım geceleri
ikiponcik_annesi Aminefeyza ayy ne güzel memleket gibisi varmı yaa 😍 ben giresun geliniyim artk çok sık gidemiyorum memleketime ama eskipazarlıym bende 🥰
Aminefeyza Sema05 inslalah hiç birşey olmaz kalbini temiz tut canm bu arada bende amasyaya evlendim ama Karabük de yaşıyoruz eşimin bütün ailesi Amasyalı sen tam neredesinfe yaşıyorsun
Sema05 Aminefeyza inşallah ya 🤲❣️ merkezinde oturuyorum eşimin kendi köyü var ayrı benimki ayrı biz merkez deyiz cnm
Fatma8997 Azrabetulunannesi evet 2 kızım plqnlı gebelikti ama bu hamileliğimi hiç dusunmuyorduk sürpriz hamilelik oldu Rabbım saf salim kucağımıza almayı nasip etsin
yusralina68 Hatice4446 21 yaşındayım canim 20 yaşın da kizimi aldım kucgima 22 ye girecem 2.bebegimi alacam insaAllah haziranın sonuna doğru gurbetteyim ♥️
Ays0 25 yaşındayım 8+5 haftalık hamileyim. Ankaralıyım yeni Adana’ya taşındım. Pandemi, hamilelik derken hiç bir yeri bilmiyorum günlerim evde mide bulantıları ile geçiyor 😂
badehandeyldz Aminefeyza aslında bebek için değil anne için zor oluyor ben tamamen bıraktırım yeter diyodum ama bi türlü vazgeçemiyordum en son tamamen kesince özledim ilk hafta bana daha zor geçti
Ays0 yusralina68 ben de geçen ay taşındım Yüreğir de oturuyorum ama tam bilmiyorum Adana’yı yakın mıyız