Byby99 burcakin18 eve t çok korkuyorum ve siz dediniz diye sezeryan yapıcam çok sağolun 😂 Allahım ya en çok bu cevaba gülücem sanırım
burcakin18 Byby99 aslında kimseyle tartışmaya girmek ya da laf sokmak amacım yoktur hiç sevmem böyle şeyleri ilk kez de böyle bir ters çıkış yaptım sanırım hangi hormonumun artışına denk geldiyse😂 kocama kızmışta olabilirim kusura bakma😂doğum yapmayanlar bakacağı için olumsuz etkilenebilirler diye düşündüm aslında. Allah gönlünüze göre nasıl hayırlısı olacaksa öyle doğum versin sağlıkla kavuşun yeter ki bebeğinize🥰 deyip tatlıya bağlıyım zira tanımadığım biri bile olsa kötü dialogla bitirmek istemem☺️
6217 babyackgz benimde çatı işi zor geçti ki kendimi hazırlayıp gitmiştim burda hep okuyordum hazırladım ama canım acıdı ebe bakmıştı eli çok ağırdı resmen 5 sn sürdü açıklığı anlayamadı çatım normale uygünmuş onu söyleyebildi şimdide bekliyorum oğlum nezaman gelecek diye hayırlısı bakalım
prensannesi1661 6217 aynen sancı odası diyolar odada sancıyi çekiyorsun doğum başladığı zaman hemen çatala alıyorlar ordan sonrasını hiç anlamadan bebis bı bakmisin kucağında
minikcasper 6217 doğum korkusu herkeste oluyor canım zaman yaklaştıkça insanı korkuda sarıyor. Bende normal doğum yaptım ki benim canım aşırı tatlıdır asla dayanamam acıya sızıya ama o an sadece bebeğe odaklanırsan daha kolay olur. Sancın geldiğinde eben ne diyosa onu yap ben çömelerek popoyu sağ sola yaparak karşıladım sancılarımı ve yürüdüm. Ikınma hissi gelince zaten doğum başlamış oluyo ondan sonrası doktoru dinlicen onlar seni çok güzel yönlendiriyor gerçekten dinlersen hem senin için hem bebek için hem de doktorların işi kolaylaşıyor ve o kadar erken bitiyor. Güzel düşün güzel olsun 🌸
yusufbebekk447 Ben de biraz korkuyorum .Sonuçta küçücük yerden koca bebek kafası çıkacak 😄 çok acır diye düşünüyorum hep bir de kesi de oluyor o da o an acır mı ya da sonradan dikişli izlen ağrı olur mu diyorum sonradan ağrı olmasını boşver de bebek çıkarken ne kadar acır diye düşünüyorum hep
Nrgsalp yusufbebekk447 ole kesi mesi dikiş hic acımıyor. O sancilardan korkun bence. Çünkü sanci çekmesi cok zor
_aycaccelik 6217 ben de gün geçtikçe daha da korkuyorum kimseyle de paylaşamıyorum aynı durumdayız gerçekten herkes inşallah normal olur diyor 39+6 olduk son iki haftadır içimden inşallah doktor sezaryen alıcaz der diyip duruyorum Allah affetsin
R-Z-00 6217 İnan bende senin gibi korkuyordum 4. Hamileliğim diyordum digerlerini nasıl doğurdum diye bunda aşırı korkuyordum geçen erken Doğum riski var diye alttan muayene ettiler hiç bir korkum kalmadı Allah’ın izniyle bisey olmaz
esrams eeygnn123 canım yeni gördüm epeydir girmiyordum kids bölümüne geçmiştim hakan çoker doğal doğum ,doğmamış çocuğun gizli yaşamı ,bebeğiniz uykuyu çok sevecek ( doğum sonrası gaz masajı uyku düzeni vb konularda yardımcı oluyor)