Kendisi son derece terbiyesiz ,insanlıktan nasibini almamış ve kötü kalpli bir insandır. 09:10 olan randevuma trafik sebebiyle 09.13′te varmış olmama rağmen doktor ve asistanı odasında yoktu. 09:25′e kadar bekledim danışmaya sordum asistanı ile birlikte tuvalete gittiğini söyledi. 09.30′a kadar tekrar bekledim. Daha sonra danışmaya mutfağın nerede olduğunu sordum. Neden sorduğumu sordu. Bir şey gerekiyordu onu almak için dedim. Bana mutfağın yerini söylediler mutfağa doğru yöneldiğimde elinde çay ile aheste aheste doktorun asistanı gelmekteydi. Doktoru sordum birazdan geleceğini söyledi. Bu arada benimle birlikte birçok hasta beklemekteydi saat 9.35 oldu. Birkaç dakika sonra doktor aheste aheste mutfaktan odasına geldi. Ben de masasına geçip 09:10′da randevum olduğunu söyledim. Kendisi beni çağırdığını fakat benim o esnada orada olmadığımı söyledi şimdi sıradaki hastaları alacağını beni daha sonraki aralıklarda alabileceğini söyledi. Ben de sizi 15 dakikadır bekliyoruz ama dedim. Bunun üzerine beni muayene etmeyeceğini söyledi. Sizi muayene etmiyorum dedi. Danışmaya giderek , Ben de doktorun keyfi olarak beni muayene etmediğini ve randevumu iptal etmelerini istedim. Fakat oradan işlem yapamayacaklarını söylediler. Kendisini şikayet etmek istedim. Görevli kişinin hastanede olmadığını söylediler. Bulunduğum yer bir poliklinik binasıydı. Merkez hastanede şikayet edeceğim birim başhekimlik bulunmaktaydı. Üşenmedim gittim oradan kendisini manuel dilekçe ile şikayet ettim. Yakın zamanda kendisinin mutfakta çay içmeye gittiği ortaya çıkması için kamera görüntüleri izlenecek ve gerekli işlemler yapılacak. Randevuya bir gün kala boş randevuyu sabah saat 9.00′da bulabilmemin sebebi buymuş demek ki. Kendisi doğru düzgün bir doktor olmadığı için randevulari boş. İnsanlar gelmesin diye böyle yapıyor sanırım. Boş bulunup da gitmeyin sakın. Çünkü kendisiyle ilgili internet üzerinde birçok olumsuz yorum bulunmakta. Dilerim bu şikayetinden ötürü en azından bir gece uykusu kaçsın.