0101sevo Kızlar yüklemeden yüksek çıkmıştı diyet ile düzeldi kontrol altında şuan ölçüm yapıyorum geçen yedim yükselmedi şekerim sizler yiyormusunz?
mlkkk 0101sevo Mısır nişasta bakımından yüksek ama değerleriniz normalleştiyse gün içinde de çok şekerli gıdalar tüketmediyseniz yenebilir sanırım
0101sevo mlkkk yok şeker hiç yok hayatımda diyebilirim ara sıra ufak kaçamaklar yapıyorum çok şükür gayet iyi gidiyor şekerim 1 çay bardağı ölçtüm o kadar yicem şimdi yanındadır biraz yoğurt tüketirim dengeler dedim 😇
0101sevo Minikjelibonum yok hayır ben bugun sandım pardon 😀 Sanırım 180 200 dü hatırladığım kadarıyla baya geçti üzerinden ya çıkmış aklımdan
Minikjelibonum 0101sevo hıı dedm sınırın bile altı😂. Nasıl düşürdün ya bn aç geziyom düşmüyo çok fazla
0101sevo Emekce ara öğünlerde hiç aksatmıyorum yemeklerden sonra yürüyorum evde hep 15 dk sanırım o işe yarıyor meyvelerin yanında süt yiyorum mutlaka
Emekce Benim açlık 85 tokluk 137 çıktı doktorum diyet önerdi.Acikcasi diyetisyene baavurmadim.Cay şekerini bıraktım çok ta dikkat edemiyorum
0101sevo Emekce izin yok ama malesef arada kaçamak yapıyorum ama bir dilim değil bi çatal bi küçük kare bitter o tarz şeyler öyle şuruplu falan ağzıma sürmedim 😔