Chucky Nurcihn 7 içiyordum annemin dayısı doktor sen deli misin beyin hücrelerin ölüt dedi yavaş yavaş düşürüyoruz biri Yanımda su dediğinde bile canım su ister 🙈
Msy5151 minemom sukur ben bu konuda hıc sıkıntı cekmem yemeğin yanında 1 litre su olur yemek yer yemez 1 litre su biter gece 1 litre su biter gun ıcımde kac litre ıctıgımı hatırlamıyorum o kadr cok tuketırım ki suyu
Derin2021 minemom ben bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hamileliğin ilk dönemlerinde bol su içerek atlattm ondan sonra 2 2,5 litreden az tüketmiyrum hem bebeğinizin hemde kendi sağlığınız için bol bol su içmeye çalışın 🙏
egesmom Nurcihn buna rağmen devamlı enfeksiyon yaşıyorum ya kum bile döktüm oldu mu oluyor demek🤦🏽♀️
Nurcihn egesmom heralde canim bende enfeksiyon ve akıntı var şuan malesef geçmiyor kaç kere ilaç kullandım biktim doğuran kadar devam etcek heralde 🤷🏽♀️ee sen kaç haftasin
2zlerinannesi minemom burdaki en işe yarayan postlardan biri buuu ❤️❤️❤️ çok teşekkürler iki bardak içtim sayenizde 🥰🥰
MehZey minemom mesela azalırsa doktorum başlatır doğumu bakıyoruz suyun miktarı iyi herşey normal bı hafta daha beklemekten zarar gelmez diyor 😊
Duygus97 minemom yemek yiyemezken sudan vazgecemiyorum çok şükür çok susuyorum 😊 hatırlatma için teşekkürler 🙋♀️