Ebrulikiz benim ilk 3 ay çok kötüydü serum falan kaç defa takıldı iğne hap hiç iş falan yapmadım çünkü yasaktı üstüne bulantım vs de vardı annemler yardımcı oldu onlar gelip baktı bana 4. Ayda doktor müjdeyi verdi atlattın diye ama sizi bilmiyorum kişiden kişiye değişir şimdide 7 aylık olduk erken doğum riskim var bebek çok aşağıda inşallah sizde biran önce atlatırsınız bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız ama size tavsiyem bol bol dinlenin gerekirse benim gibi hiçbir iş yapmayın ev yemek boşverin yavrularımızdan önemli değil hiçbir şey herşey gelip yerini bulur ama evlat eş aile bulmaz zaten doktor uyarır söyler yapmamanız gerekenleri birde bol su için enfeksiyon olmasın ayrıyeten Allah korusun o da olursa birde onun ilacı.. En önemlisi stres yapmayın Rabbimden hayırlısı her şeyden önce ama stres üzüntü çok tetikliyor ben elimden geldiği kadar karamsar olmamaya çalıştım hep hayırlısını istedim geçeceğine inandım şimdide aynısını yapmaya çalışıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı🙏