Kbrash heyymomm valla herkeste aynı oluyor mu bilmiyorum ama ben anladım çünkü son zamanlarda aşağıda aşırı bir baskı ve acı hissediyordum yürürken o baskı olunca yürüyemiyordum dün doktorum da bebeğin kafasının kanalda olduğunu ve gayet güzel yerleştiğini söyledi
Tatliheyecan heyymomm dün doktorum altta baskı hissediyomusun dedi aynıyım bi fark yok dedim 38. Haftamdayım kanala girmemiş daha demekki altta hissedeceğiz baskı artacak bekliyorum bende squat yaparak yürür olduk iyice 😅
Nazlicann1993 Kbrash kaç haftalıksınız acaba ben de 36+2 yim dün kontrolde bebek çok aşağıda tam yerleşmiş dedi
heyymomm Kbrash ben de rahat oturtamıyorum rahat kalkamıyorum dediğiniz gibi yürürken bi acı var ondan çok merak ettim pazartesi tahlil sonucu götürdüğümde bakar inşallah çok merak ediyorum
heyymomm Kbrash bir de bebeğin hareketlerini nasıl hissediyordunuz kanalda olduğunu hissettiğiniz haftada
medosegemira Acaba bizimki de mi kanalda ya 31+5im bende yürürken agrı oluyo aşagıda çatı mı diyolar artık neresiyse anlayamadım 😅
Kbrash heyymomm normal yine hareketleri ama sadece kolunu bacağını oynatabiliyormuş ben bolca dirseğini hissediyorum sivri sivri çıkarıyor 😁
heyymomm Kbrash benim de sağ kasıkta yumurta gibi bir şey çıkıyor arada can yakıyor 😄 önceki gibi çok fazla hareketli değil de nadiren hareket ediyor onu da öğrenmek istedim o yüzden teşekkür ederim 😌
heyymomm Tatliheyecan böyle söyleyince heyecanlandım şimdi aynı zamanda da tatlı bi korku geldi 🙈 çünkü ben efsane bi baskı hissediyorum hatta oturamıyorum rahat rahat
heyymomm Merveli61 ben de hep anlayacağımı düşünüyorum nedense demek ki anlamamak da mümkünmüş çok teşekkür ederim inşallah aniden olmaz anlarım da biraz kendimi hazırlarım o psikolojiye
nur94_ Benim birden karnım aşağıya düştü ve vajinamın üstü resmen şişko oldu 😂 meğer kanala girmiş çok belli ben farklı bişeyler oldugunu anlamıştım zaten ve çok sancım var , bu arada yarın 36.haftaya giriyorum
heyymomm nur94_ teşekkür ederim cevap için 🥰 benim karnım hala top gibi yukarda sadece mide kısmım boş yumuşak alt taraf semsert:)
heyymomm Mucizeeemmmmmm teşekkür ederim cevap için demek ki bu da bi öğrenme çeşidiymiş lekelenmem hiç olmadı hala :)